Erlik yeni flood atmış prevenge bak gördüğünü mikmeye çalışmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 5 Ocak 2024; 20:49:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koçtaki Sapık Feridun

-
-
Olan koç üniye olacak yurdu murdu iyive sıklaştırırlar kykdan farkı kalmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olaya bak la şaka gibi
Diğer lavuklar da türkçüyüm diye geçiniyor, ilk sapıklıkta cezası kesilmeliydi.
-
Olum yer yer ırkçı dediği şeyler adam hard kafatasçı bunları kamuya açık yerde söylese hayatı bitecek şeyler normal bir ülkede
Diğer elemana da harbi baya substantiated iddialar çıkmaya başladı gibi, cidden doğru olma ihtimalini düşünmeye başladım.
Ama bu faşist söylemleri normalleştiren ucubelere okuyunca inanamıyorum. Adam doğuda belli bi noktadan sonrasını ateşe verelim ,sen alt ırksın falan diyor awk
-
Adam ırkçı knk bu su götürmez ama feridun bildiğin deccal ilerde sapıklığı veya herhangi bir ters durum ortaya çıkarsa diye depolayıp tacize ve mağdurlarla konuşmaya devam etmiş
-
-
Aynen, iki taraf hakkında da doğruysa baya kötü olan iddialar var. Hard ucubelik valla özellikle feridun hakkındaki iddialar doğruysa işin asla bu noktaya gelmemesi lazımdı
-
foşix tece
-
-
aşırı kusurlu olan koç üniversitesi bu mevzuda. tacizci olarak geçen çocuğu neredeyse tüm okul biliyormuş. yine aynı üniversitenin zengin çocuklarını yoldan çıkartma iddiaları vardı olayın içinde bazı öğretim görevlileri de vardı iddialara göre geçen sene konuşuldu herhalde. ciddi anlamda korkunç olaylar yaşanıyor şurada
bu olayın korkunçluğu şu eşcinsel bir çocuk sürekli olarak yanındaki çocukları taciz ediyor, eski sevgilisi direkt bana okulda tecavüz etti demiş. ayrıca bu çocuk söylenene kadar ortamı hazırlayıp milleti ses kaydına alıp o ses kaydını kendi kullanabileceği şekilde kesip ayıklıyor. birkaç olay yurt müdürlüğüne gidiyor ama hiçbir şey yapmıyorlar.
her neyse tacizci eleman (şu an sol medyanın aşırı mağdur gösterdiği) korkunç bir çocuk öte yandan tanık olan eleman ayrı korkunç bir çocuk o sözleri ne kadar ortam hazırlansa bile söylemiş ve kafa yapısınında kafatasçı olduğu net gözüküyor.
bıçaklayan eleman, bir kere birini bıçaklamış a.
şu olaydan Koç üniversitesi adını al isimsiz bırak 200 tane üniversiteyi tek tek sayar en son koçu sayarsın ama öyle bir şey oldu ki artık koç 3 ayda bir dünya'nın en büyük rezaletleriyle kamu oyuna düşüyor. alt tarafı 6000 öğrencileri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 5 Ocak 2024; 23:7:34 >
-
hocam gazinin hazırlığı nasıl,yazmadığıma pişman olmalı mıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok la gazının haxirlik kötü hocam sana şöyle soyliyim dilde derece yapan sayisalci bı arkadaş var o çıkıp dersi anlatsa daha faydalı olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortamı falan nasıl hocam
-
Bı başlık actiydim upliyim hocam ortam kötü hocalar arasında çok fark var yan siniftakiler ingilizcesini geliştirip akıcı konusabilirken bizim sınıfta iki üç adam var akıcı konusabilen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok garip öyle fark olması
teşekkür ederim hocam
En Beğenilen Yanıtlar

Olum yer yer ırkçı dediği şeyler adam hard kafatasçı bunları kamuya açık yerde söylese hayatı bitecek şeyler normal bir ülkede Diğer elemana da harbi baya substantiated iddialar çıkmaya başladı gibi, cidden doğru olma ihtimalini düşünmeye başladım. Ama bu faşist söylemleri normalleştiren ucubelere okuyunca inanamıyorum. Adam doğuda belli bi noktadan sonrasını ateşe verelim ,sen alt ırksın falan diyor awk |
Benzer içerikler
- en iyi işletme fakülteleri
- kep adresi nedir msü
- tıp okumak zor mu
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
- derece için tyt ne zaman bitmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X