Şimdi Ara

Sistemde ciddi bir virüs var ama.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler , şimdi esed nod 32 ile taratmıştım birşey bulamamıştı. bilgisayarcıya gittim kaspersky dene dedi bende denedim. 3 tane virüs bulmuştu ama çok donduğu için yüzde 70 de reset atmıştım. 2 si önemli biri az önemli . Hem kaspersky donma yapıyor zaman zaman mavi ekran hatası geliyor. nod 32 yüklüyorum o da donmaya başladı. Sistem yavaş . İnanırmısınız internetim yavaşladı , internette takılınca simge durumuna getireyim diyorum yavaş yavaş alta geçiyor. masaüstüne yenile yapmak için bekliyorum. belgelerim gibi klasör yavaş açılıyor.Ne yapmam gerek lütfen yardım edin 2 aydan beri bu sorun var. Saygılar

• İşlemci % 100 kullanım mı var ?
  • onu nasıl anlıyoruz ? ctrl alt delete de ki cpu kullanımından mı ? o 25 ile 1 arasında kendi kafasına göre takılıyor
  • bilgisayarı güvenli modda açıp sistem geri yükleme veya güvenli moddayken virüs taraması yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 17 Eylül 2010; 8:35:19 >
  • senin format atma zamanın gelmiş ilk önce güvenli modda norman malware cleaner programıyla bi tarama yapdır sildir virüsleri gene aynı sorun olursa format gerekir
  • kaspersky rescue disk 2010 ISO kullanabilirsin combofixte olabilir
  • Antivirusu kaldir,spybootla ve combofixle tara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistemi güvenli kipte açıp virüslerin olduğu bölümden manuel olarak silebilirsin ama 3 tane virüsten dolayı bu kadar sıkıntı yapmasıda anormal bir durum gibi görünüyo
  • Güvenlik moddayı şimdi denicem. Antivirüs ü silene kadar ne çektim bilemezsiniz. acayip donuyor ki. Klasör felanda geç açılıyor. başlangıçda açılan programların çoğunu kapadım az hızlandı . yardım ettiğiniz için teşekkürler
  • Beyler combofix temizliği yaptım. 3 tane birşey sildi. internette surf yapınca 10 dk felan simge durumuna yavaş yavaş geliyor.Az düzeldi gibi de başka önerileriniz? bu antivürs işlemlerini hep güvenli modda mı yapmalıyım
  • dediğim gibi 3 tane exe dosyası halinde geliyo.. resmini koyarsanız daha detaylı bilgi verilir...
  • Format at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.