Sizce bu iki karttan hangisini seçmeliyim. Hangisi MSI anakartla ( Sis 645 chipset) daha uyumlu, bilenler lütfen yardım etsin. Veya bu fiyatlarda daha mantıklı ve uyumlu ekran kartı tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.
Yardımlarınızı ve açıklamalı görüşlerinizi bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
konu yanlış yerde kardeşim biras başlıkları incelemelisin..
konu yanlış yerde de olsa asus derim asus ya yapıcan o.c ile iyi performans alırsın ama güncel oyunları bu kartlarla oynıyamazsın
Konu Yanlış Yerde Eski Sisteme Ekran Kartı Taksanda Olmaz Yeni Sitem Toplamalısn
Hocam bu sisteme o dedigin kartlar ii ama güncel oyunlari oynuyamicani söliim
Fifa 2008 fln oynarsi ya da carbon fln ama Crysis i bu sistemle oynayamassin tavsiyem parani biriktir ve yeni bi sistem topla bende öle yapiom çünkü
asus a9550 ge kullandım güzel ama şuanki güncel oyunları oynatmaya bilir ama asus daha iidir
Cevaplar için teşekkürler. Ben sadece World of Warcraft oynuyorum ve bu sistem bile yetiyor aslında. Sistemşin eski olduğunu belirtmiştim zaten. Amacım bu sistemde stabil çalışacak bir ekran kartı. ( pixel shader 2.0 olması yeterli)... Yani sormak istediğim , reset atma veya sürekli çakışma gibi sorunlarla hangi ekran kartı ile karşılaşmam. Teknik bir yardım istiyorum daha özetle (:
Yoksa sistemin eski olduğunu biliyorum. Uyarınız için yinede teşekkürler.