Şimdi Ara

Sisteme Ram Takviyesi Yapıcam Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma ram takviyesi yapmak istiyorum şuanda 4 GB ram bulunmakta fakat yetersiz geliyor ekstra ram alıcam anakartım destekliyormu bilmiyorum biraz araştırma yaptım fakat bu işlerde biraz acemi olduğum için anlamadım lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Modeli: ASUS P5G41T-M LX
    Ram takabileceksem eğer kaç ddr ram takabiliyorum?
    Takabileceksem eğer kaç ghz takabiliyorum bunlarıda söyleyebilirseniz çok sevineceğim...

Şimdiden teşekkür ederim...
     Sisteme Ram Takviyesi Yapıcam Yardım Lütfen

• max 8 gb izin veriyor 2 slotu varmış desteklediği hızlarda bunlar 1333 MHzoc, 1066 MHz, 800 MHz,

ve

cpu z programıında memorry bölünün resmini koyarsan kaç mhz anlaybiliriz spd bölümünün resmini kyarsan slotların 2 sininde dolu olup olmadığı alaşılır.
  • teşekkür ederim bilgiler için bunlarda istediğin bilgiler...
     Sisteme Ram Takviyesi Yapıcam Yardım Lütfen Sisteme Ram Takviyesi Yapıcam Yardım Lütfen

@sonoyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadkaf -- 10 Temmuz 2014; 11:57:58 >

• tek bir 4 gb bellek var.
    yanına bir tane daha 4 gb takabilirsin.
    2 gb da taksan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan takılı olan ram kaç ghz yanına kaç ghz takmam gerekli
  • kadkaf kullanıcısına yanıt
    DDR3 1300 MHZ ram alman gerekiyor ister 4 gb al ister 8 gb o fark etmez! Birde aynı marka olursa başın ağrımaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 10 Temmuz 2014; 12:09:25 >
  • çok teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar hemen sipariş vericem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadkaf kullanıcısına yanıt
    performans artışı bekleme ama 4 gb yetmemesi gibi bir durum olmaz en baba oyun 3 gb ister ram.
  • oyun oynamıyorum iş yerinde kullandığım bir bilgisayar formatı atıyorum 3 ay sorunsuz hızlı gidiyor 3 ay sonra acayip yavaşlıyor.
    3 ayda bi format mı atıcam ?
  • o sorun ram ile alakalı değil.
    8 gb ram yapsan da 3 ay sonra yavaşlayacak.

windows kullandikca şişiyor.
    temp temizliği, defrag vs islerle windowsu stabil tutmalisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 10 Temmuz 2014; 13:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstünde olan ram 1066 mhz miş

sadece iş için kullanıyorsan ofis programları için 4 gb yeter (çizim ve grafik programları hariç)

makinenin üzerinde 4gb kingston 1066mhz tek modül ramın var yani 2. olarak düşündüğün ram aynısı olursa zorluk çekmezsin

sadece bilgisayar yavaşlıyor diyorsan yardımcı programlarda kullana bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonoyuncu -- 10 Temmuz 2014; 13:44:47 >
  • önerdiğin bir program varmı stabil tutmak için ?

sonunda bana mac aldırcaklar :)
  • advanced system care sistemdeki hatalar için

ccleaner gereksiz şeyler için

smart defrag diskdeki parçalanmış dosyalar için

your uninstaller programları düzgün kaldırmak için
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.