Şimdi Ara

sisteme resetle ilgili çok önemli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam çok çok özür dilerim...

kullandıgım bilgisayar d 945 2 gb ram 533 mhz ati x1900xtx anakart : gigabyte ga-g1975x-c

bu sistemle knight online ve vmware tools la beraber bir knight daha açıyordum 3 4 ay boyunca bana mısın demedi ancak geçen gün alt+tab la geçiş yaparken sistem reset attı we bir daha vmware tools la beraber knightı açmaya çalıştıgımda mavi ekran hatası werip sisteme reset atıor bu durumda belki dedim windowsdan falandır format attım driverları falan hep en güncelinden yükledim olmadı sonra işlemci fanına baktım normal çalışıor ramlerin yerlerini değiştirdim 2-4 slottan 1-3 slota aldım gene olmadı haa bide resetlemeden önce ses sisteminden garipbi cayırtı felior sonra resetlior

minidump falan lazım olur mu ? yoksa o mavi ekranın resmini çekeyim mi ?

yardın ediniz ltfnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new124tan -- 16 Temmuz 2007; 23:21:40 >

• PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatalı ram dahil sistem genel bir uyarıdır.
    PFN_LIST_CORRUPT. hatalı ram demektir.
    MACHINE_CHECK_EXCEPTION işlemci aşırı overlok ve hatalı power anlamına gelir.
    BAD_POOL_CALLER. hatalı veya uyumlu olmayan donanım sürücüleri anlamına gelir.
    VİDEO_DRIVER_INIT_FAILURE.ekrankartına yanlış sürücü kurulduguna işaret eder.
    INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE pata hdd de hatalı jumper ayarı yada boot sector vürüsünden veya yanlış ıde sürücüsü yanlış cipset kurulumu
    DATA _BUS_EROR(0X0000002E) iyi çipler kötüye gittigi anlama gelir.
    IROL_NOT_LESS_OR_EQUAL(0X0000000A)hatalı bir sürücü anlamına gelir......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.