Şimdi Ara

Sisteme yuk binince.goruntu kesiliyor fan %100 oluyor rest atmadan gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem topladım bana yardım edin kafayı yicem;)
    Sistemi yeni topladım ekran kartına her hangi bir yük binince görüntüyü kesiyor ve ekran kartı %100 kullanıliyor fanlar vs. Oyuna girince yada en ufak bir testte benchmsrk furymark vs vs.
    Ekran kartı başka sistemde çalışıyor , normal kullanımda sorun yok internette gezinirken Felan. Rest atmadan gelmiyor geri görüntü
    İşlemci ryzen 7 2700x anakart x470 ekran kartı gitabyte GTX 1070

• Hocam kaç kere sildim yükledim en az 12 kere format attım ama olmuyor
  • Ekran kartı başka sistemde çalışıyorsa işlemcinin üstüne soğutucu takmayı unuttunuz yada güç kaynağınız yetmiyor 100w lık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Aralık 2018; 17:34:22 >
  • Hocam işlemci sogutucusunda sıkıntı yok oyuna giremediğimiz icin maksimum 40 derece ;) PSU 750w aerocool hocam yardım edin siz anlıyor gibisiniz :)
  • ekran kartına giden güç kablolarının takılı olduğunu kontrol edin.
    nadir olmakla birlikte aerocool un bazı psu modelleri çöp. üzerinde 500watt yazmasına rağmen gtx 1060 ı besleyemiyen psu sunu gördüm.
    kablolarda sıkıntı olmadığından eminseniz psu nun tam modelini yazar mısınz?
  • Format, güc kaynagi vs falan heosi benim tecrübelerim dogrultusunda hikaye! Zamaninda Asus marka gtx 780TI vardi ve ayni sorundan bende muzdariptim. Sonra birgün yine ekran gitti, fanlar 100% hizda dönmeye basladu ve birdaha acilmadi. Garantiden degistirdiler. Yeni gelen karttada ayni sorun olustu kisa bir süre icerisinde. Garantiden bu sefer baska bir marka ile degistirdim. Peki sonra ne mi oldu. Display port bozuldu! Garantiden tekrar Asus Gtx780ti aldim ve bu kartta Tomb Raider oyununda daha menüde bile reset atiyordu(ekran karariyor, fan %100 dönüyor). Battlefield 4 te 4x Aa actigimda yine ayni durum oluyordu. Project cars ta da Dxr antialiasing i actigimda yada, yada yada..... sonra gittim herkesin yprumlarini dinleyerek güc laynagini degistirdim; Eski sistem Seasonic 850w Platinum olmasina ragmen. Seasonic 1050w 80Plus Gold blabla aldim. Sonuc? Yine ayni durumlar :( Islemciye sivi sogutma taktim ama yine ayni. Ram leri sattim yenisini aldim ve sonuc? Yine ayni! Ve sorunu su sekilde cözdüm: Tüm ürünleri teker teker parca halinde sattim! 😡 sattihim kisilere de, bir sorun olursa direk getirin paraniz iade dedim. Hic birinden de ürün iadesi olmadi. Ama olan bana ve yaptigim onca masrafa oldu. Simdi karar senin sence sprun nerede? Ram, Cpu, Ekran karti, güc kaynagi? Moralini bozmak degil amacim. Sadece ciddi ciddi yasadiklarimi anöatmak istedim. Gicik bir durum biliyorum ve ben bunu cok uzun süre tattim.

• Merhaba sorun düzeldi mi acaba. Bende de sizin probleme benzer sıkıntı vuku buldu. Hangi parça sıkıntı yapıyor bulmak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.