Şimdi Ara

Sistemi Ayarladim Sizce Iyimi Ne Kadar Gider Ve Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En sonunda tam olarak nasil birsey toplayacagima karar verdim bu hafta icinde aliyorum ins sistem boyle

amd phenom x4 2.8ghz
    Asus m4a87td/usb 3.0
    kingston 4gb 1600mhz hyperx cl9
    gtx 460 256bit 1gb
    wd 500gb cavair black
    lg 22x sata
    aopen g6 nagas
    lg e2250V-PN

bu bilgisayar bana ne kadar gitcek yuksek ayarlarda 3 4sene perfonmansli bir sekilde acarmi oyunlari yoksa bu kadar para vercem 1 sene gecicek oyunlardan perfonmans alamicakmiyim kasmalar grafikleri kisma falan olmaz herhalde
    bana oyunlari 3 4 sene rahat yuksek ayarlarda acsin yeter
    simdi sorun olarak bende tek ps3 var pc alirsam bunu satmak zorundayim sizce satmiyim bu paraya lcd tv oyun falanmi aliyim yoksa satiyim pc mi aliyim
    pc de boyle sorunlar olmaz ins sesli calisma isinma donma kasma vs 1 2 sene sorun iste konsolda bu sorunlar yok tak cd yi oyna ama orjinal oyun derdi var deli edio cogu zaman beni ama arada online falan oynayasim degistirmek istememe gelio :)
    beyler peki siz ps3 nasil idare ediosunuz kac tane oyun her zamn mi yapiyorsunuz yoksa online oynamak yetiomu merak ettim :)
    bide merak ettigim bu grafiklet cok onemli degil ama ps3 grafikler guzel ozellikle god of war 3 killzone vs oyunlar super herhalde toplayacagim pc ps3ten grafikleri iyi olcak ama bu kesin 1 1.5 sene surer :( o kadar para verip toplamama deymicek
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1.sene oyunları full oynarsın

2.sene high oynarsın

3.sene low oynarsın

4.sene :)
  • bende ps3 de var panaldeki sistemimde ps3 alalı 10 gün oldu ve http://www.vatanbilgisayar.com/philips-40pfl5605h12-led-tv---102-lcd-tv,1920x1080,usb-,-2-ms,-3xhdmi,-40pfl5605h12/productdetails.aspx?I_ID=44840 bu tv de veya 24 inc samsung ekranda kullanıyorum pc den sonra ps3 grafıklerının benı şaşırtmasını beklıyordum ama gow 3 de kıllzonede tatmiin olmadım tamm eve gelen arkadaşlarım bayıldılar tv ye ve ps3 le olan arkadaslıklarına:D ama pc deki aa lar çok önemliymiş yada benim alışkanlığım dan ötürü öyle oldu bilemicem ps3 sat gitsin ekran kartına ekle parayı pc yi hiç bir zaman geçemez ps3 sisteme gelince 2 yıl sorunsuz tatmin alcak şekilde oynarsın ama o ekran kartına oc yapman lazım ps3 şuan oyun değiştirek idare ediyorum oyunları ateş pahası ama pc de oyunlarda hiç bi sorun yok ps3 almaktaki amacım gow red,ve çıkıcak online oyunlar içindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 3 Ağustos 2010; 9:12:56 >

• Ps3teki ozel oyunlar aklimi celio ondan
    daha mod nation rdr uncharted ve street fighter vs tekken alicam ama :) pcde sart gib oyunlarda orjinal degil xfire ayni psn ye benzio her oyun onlineda oluo mw2 gta 4 sf 4 burnout dirt 2 vs
    anlamadim 2 Sene rahat mi oynicam o zaman o pc yi almama deymez bana en az 3 sene perfonmanli olmasi lazim Ps3 kadar iyi goruntu kasmadan acmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 3 Ağustos 2010; 12:21:41 >
  • Pc olmadan ps3 cekilmiyor gibi pc nin yeri baska korsan da var ama ps3teki ozel oyunlar ondaki zevk ayri kafam karisiyor :)
    herhalde bol oyun bir ozel oyundan iyidir
    ps3te iki oyunu online oynarken pcde bir suru online oyun oynuyacam
  • Beyler yardim etcek yok mu ?
    Kafam karisik cok ve bu pc nin beni 1 2 yil sonra yari yolda birakmasi kotu olur
  • bıraz daha bekle yenı fermıler cıksın 460 lardan ıyı yada bekle ucuzlaın ps3 ü ben online oyun ve pc ye çıkmıyan oyunları oynamak için aldım bende senini gibi sf4 ek paketı ve tekken hastasıyım ımkanım el verdığınce hem pc hem ps3 e yatırım yapıyorum içki sigara yok kötü alışkanlık olmayınca imkan oluyor:) (ah bide şu kızlar olmasa )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    6 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama tek ps3 olmuyor dimi pc sart ya ikisi ya tek pc
  • 2 sini tamm yapamıyorsan sadice pc yönel yoksa bitek ps3 le olmuyor yani pc biraz masraflı gözüküyor ama aslında oyuncu için çok ucuz diyelim ps3 de oyun oynucaksın en dandik yeni oyunu 80 tl ee bide ünlü bi oyunsa 170 kadar çıkıyor onun yerine her ay 1 oyun parasını kernara koysan 4 5 ayın sonunda yep yeni bi ekran kartı yada işlemci vb ne gerekiyorsa alırsın tamm ps3 ucuz ver 700 pasa pasa takıl ama bu fiyata düşmesi için 3 yıl geçti ve bana kalırsa pahalı bile sayılır oyunlarından ötürü ps3 eğer pahalı olsaydı emin ol kırarlardı zaten ps2 kıranda ps2 yi tasarlayanlar yoksa 3 niye kırılmadı hala ? okadar uğraşan var ama fasa füso ps3 de korsan bısey kullanılmasını istese blurey filimde izletmezdi kopya ama bak izlettiriyor demekki para kazandığı şeyi engelliyor filim lerin çalışmaması ps3 alacak olanları xbox yönlendirirdi şahsen ben blurey oynatmasa ps3 almazdım benim düşünceme göre oyun tutkunuysan ve blurey izliyorsan fazladanda 250 tl veerebiliyorsan ps3 alıcaksın yoksa ps3 üstün oldugu bisey yok xbox 360 slim alırdım bakardım keyfime

• PS3'ü Sat. Güzel Bi Sistem Al. Yazıgın Sistem Seni 3Sene Götürür Sen Hiç Merak Etme.
    3Sene Sonrada Ozaman Göre Sisteme Ne Eksik Bakarsın Eksik Olan Veya Düşük Olan Parçayı Değiştirirsin.
  • Tesekkurler
  • tek sorun ps3 un ozel oyunlari kendine cektirmesi ama oyunlarin orjinal olmasi kotu onun disinda pc yapamadigin cogu seyi yapiyorsun ps3te film muzik indirmeye kalksan rar li olucak rarsiz cok zor ama gomulu olmayan alt yazi okumuyor pc her formati alt yazi falan blu ray filmleri herseyi rahat rahat aciyortarayicisi cok kotu ve yavas turkce karekter hatali online oynamasi cok guzel ama pcde xfire varmis ayni psn ve xboxlive benziyor nerdeyse tum oyunlari desteklio pes fifa cod mw2 bf bc2 sf 4 dirt 2 split second burnout paradise nfs shift cs source aklima gelen iyi oyunlardan
    iste tek sorun ps3teki oyun kalitesi pcde olsa konsollara super oyunlar cikio pcde oyunlar eksik oyun piyasasinda pc geride tum deli oyunlar konsollara rdr gibi street fighter vs tekken marvel vs capcom 3 mod ation gow killzone 2 3 mgs4 uncharted motorstorm saymiyorum sonra gears of war halo alan wake cikiodu iptal olmus :S midnight club
    LA dante inferno darksiders pcye geliomus sonunda cok saydim ama hepsi super olupta aklima gelen en iyi oyunlar neden pcde yok biz konsol almaya calisiyoruz artik bunlar bir kactanesi olsa yeticek pc sadece oyun araci degil ama oyun amaclida kulaniyor oyun sirketlerinin onemsemesi lazim ellerinde patlarsa oyun cikartin pc ye sonra benim durumumda olan insanlar kara kara dusunsun ama yapcak birsey yok ama pc ninde nimetlerini dusunmek lazim mesale nfs world pc ye ozel videolari izledim deli oyuna benziyor belki ilk defa sadece konsol sahipleri ilk defa pcye imrenmistir ama ben konsolda bukadar deli oyunlar varken onu, yuzune bakmam olsa iyi olurdu ama bu benim dusuncem Isin kotusu ps3 aldigimda oyun fifa killzone god of war okullar vardi gow bitirdim killzone bitti ama killzone ve fifa online zevkine varicaktim ama ne yazikki varamadim cunku modem yalan oldu pc ile beraber alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 4 Ağustos 2010; 0:17:30 >

• Okul zamaninda dogru duzgun single bile oynayamadim anca simdi net yokkenn oyunlari bitirdim ps3ten tam ozel oyunlarindan yararlanip satsam hic dusunmeden satsam simdi oyun falan alsam artik pc yi unutiyimm demekki dicekler ps3 sectin isin kotusu bu ama suan gorunuyorki kafamda soru isaretleride olsa kafamda kurcalansa pc alcam gibi gorunuyor Sorun bu ps3ten tam zevk alamadim :( Belki dersiniz modem al killzone online oyna hevesini bari ondan al o zaman cok gec olcak hersey icin hemen babamdan parayi alip modem aldigimda secim yapmam gerekiyor gorunuyorki tercihim pc olcak
  • Yapıcağın Sıstem Senı Rahat 3 sene oyunları kasmadan oynarsın.. Pc Aldığına Pişman Olmucaksın aldıktan sonra modern warfare 2 kur nedenini anlıcaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.