Bildirim
Sistemi en az kasan Antivirus?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nod32 2.70 versiyonu en az sistemi yoran antivirüs bence.
GUI i de kapatınca 7mb a kadar düşüyor ram kullanımı. -
ESET Smart Security 3.0.642.0 var.quote:
Orijinalden alıntı: burakpadir
nod32 2.70 versiyonu en az sistemi yoran antivirüs bence.
GUI i de kapatınca 7mb a kadar düşüyor ram kullanımı.
6.040 K -
AVAST I TAVSİYE EDERİMquote:
Orijinalden alıntı: Mark Renton
ESET Smart Security 3.0.642.0 var.
6.040 K
Alıntıları Göster -
SMART SECURITYquote:
Orijinalden alıntı: stranger67
AVAST I TAVSİYE EDERİM
Alıntıları Göster -
nod32 ve avgquote:
Orijinalden alıntı: Drifter_Soldier
SMART SECURITY
Alıntıları Göster -
YAW merak ettiğim bişi var bu yazılımları ilaçları ile kullanmak ne kadar mantıklı??????quote:
Orijinalden alıntı: destroil
nod32 ve avg
Alıntıları Göster -
AVAST 2 senedir ne çöktü nede kastı taş gibi varlıgı belli bile degil.quote:
Orijinalden alıntı: virtusft
YAW merak ettiğim bişi var bu yazılımları ilaçları ile kullanmak ne kadar mantıklı??????
Alıntıları Göster -
kaspersky ne kadar ram kullanır acaba?nasıl öğrenionuz onları?quote:
YAW merak ettiğim bişi var bu yazılımları ilaçları ile kullanmak ne kadar mantıklı??????
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar her antivirüs sitem kaynaklarını kullanır, bir antivirüs programı için bu zorunlu bir gerensinimdir. Kimi a.v biraz fazla, kimisi ise biraz daha az kasar. Sorulması gereken önemli soru: "Hangi a.v prog. koruması daha iyidir.?"quote:
Alıntıları Göster
Bence kaspersky (lisanslı). Linsanslı aldıktan sonra, güncellemeleri ona göre yapar ve bilgisayarınıza virüs,trojen,keyloger,spam..vs. girdiği zaman anında tespit eder.
Bilgisayarınızın güvenliği , bilgisayarınızın kasılmasından daha önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 15 Ekim 2008; 4:41:16 >
-
nod32quote:
Orijinalden alıntı: kartal_07
Arkadaşlar her antivirüs sitem kaynaklarını kullanır, bir antivirüs programı için bu zorunlu bir gerensinimdir. Kimi a.v biraz fazla, kimisi ise biraz daha az kasar. Sorulması gereken önemli soru: "Hangi a.v prog. koruması daha iyidir.?"
Bence kaspersky (lisanslı). Linsanslı aldıktan sonra, güncellemeleri ona göre yapar ve bilgisayarınıza virüs,trojen,keyloger,spam..vs. girdiği zaman anında tespit eder.
Alıntıları Göster
-
NOD32 gibi dandik bir antivirus yoktur , Kaspersky kullan ,en iyi anti virus secildi ,kasma dersen o sistemine bagliquote:
Orijinalden alıntı: deadpixel
nod32
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal_07
Arkadaşlar her antivirüs sitem kaynaklarını kullanır, bir antivirüs programı için bu zorunlu bir gerensinimdir. Kimi a.v biraz fazla, kimisi ise biraz daha az kasar. Sorulması gereken önemli soru: "Hangi a.v prog. koruması daha iyidir.?"
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kartal_07
doğru söylüyorsunuzda
buraya katılamayacağım malesef! kaspersky bütün versiyonlarını kullandım güncelledim ama şu Amvo exe virüsünü tanıyamadı!
pc ye format attığım halde kurtulamadım gerisini siz düşünün!
sonunda araştırmaları sonucunda şu basit combofix denilen temizleme aracını kullandımda öyle kurtuldum
-
bir ara nod32 kullanıyordum.quote:
Orijinalden alıntı: SkYNeT-06quote:
Orjinalden alıntı: kartal_07
doğru söylüyorsunuzda
buraya katılamayacağım malesef! kaspersky bütün versiyonlarını kullandım güncelledim ama şu Amvo exe virüsünü tanıyamadı!
pc ye format attığım halde kurtulamadım gerisini siz düşünün!
sonunda araştırmaları sonucunda şu basit combofix denilen temizleme aracını kullandımda öyle kurtuldum
Alıntıları Göster
nod32 gerçekten hiç kasmıyor.
ancak bilgisayara virus bulaşmasını engelleyememişti.
o yüzden nod32'ye karşı biraz soğuğum.
-
Windows Defender bir işe yaramaz...quote:
Orijinalden alıntı: Fb100.Yil
bir ara nod32 kullanıyordum.
nod32 gerçekten hiç kasmıyor.
ancak bilgisayara virus bulaşmasını engelleyememişti.
o yüzden nod32'ye karşı biraz soğuğum.
Alıntıları Göster
En az kasan NOD32'dir ama güvenliği de sistemi kasmasıyla orantılıdır.
-
avira gayet kullanışlı bi virüs programı ve bilgisayarıda hiç kasmıyorquote:
Orijinalden alıntı: HighVoltage
Windows Defender bir işe yaramaz...
En az kasan NOD32'dir ama güvenliği de sistemi kasmasıyla orantılıdır.
Alıntıları Göster -
Avast update yaparken hiçbirşey yapamazsınız.Kasperskyın var olduğu bilinmiyor makinada.NOD32 nin son sürümünü bir kere denedim.Size hiç rahat vermiyor.(Bilgisayarınızda virüs var ise)Sürekli sağ alt köşeden uyarı sinyali veriyor.Kaspersky ı tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO
avira gayet kullanışlı bi virüs programı ve bilgisayarıda hiç kasmıyor
Alıntıları Göster -
avast!quote:
Orijinalden alıntı: +1905
Avast update yaparken hiçbirşey yapamazsınız.Kasperskyın var olduğu bilinmiyor makinada.NOD32 nin son sürümünü bir kere denedim.Size hiç rahat vermiyor.(Bilgisayarınızda virüs var ise)Sürekli sağ alt köşeden uyarı sinyali veriyor.Kaspersky ı tavsiye ederim.
Alıntıları Göster -
Forumda güvenlik bölümü mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: Gézgin
avast!
Alıntıları Göster
NOD32 ve kaspersky düşmeye başladı. İkisinide pek önermem.
Sen avira antivir premium veya security suite yükle. güvenlik bölümümdeki kampanyasından bedava lisans alabilirsin. -
nod 32 smart securityquote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Forumda güvenlik bölümü mevcut.
NOD32 ve kaspersky düşmeye başladı. İkisinide pek önermem.
Sen avira antivir premium veya security suite yükle. güvenlik bölümümdeki kampanyasından bedava lisans alabilirsin.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X