Şimdi Ara

Sistemi Geri yükledim kasmalar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... bu portalsepeti denen bi illet var bilirsiniz ..bilgisayarima o bulaştı. . Bir suru cozum denedim ama kurtulamadim. En son sistemi geri yukledim.. bu sefer de pc de gecikmeler hafiften bi takilmalar var gibi geldi. . Neden böyle oldu bi çözümü var midir ? Iyi forumlar. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghoster23

Merhaba arkadaşlar... bu portalsepeti denen bi illet var bilirsiniz ..bilgisayarima o bulaştı. . Bir suru cozum denedim ama kurtulamadim. En son sistemi geri yukledim.. bu sefer de pc de gecikmeler hafiften bi takilmalar var gibi geldi. . Neden böyle oldu bi çözümü var midir ? Iyi forumlar. .

hocam bu tip durumlarda sistem geri yüklemek pek işe yaramaz. yarasada bir takım yazılımsal problemler olabiliyor. temiz format atmanızda fayda var. yada portalsepetini kendiniz temizleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghoster23

Merhaba arkadaşlar... bu portalsepeti denen bi illet var bilirsiniz ..bilgisayarima o bulaştı. . Bir suru cozum denedim ama kurtulamadim. En son sistemi geri yukledim.. bu sefer de pc de gecikmeler hafiften bi takilmalar var gibi geldi. . Neden böyle oldu bi çözümü var midir ? Iyi forumlar. .

Portal sepeti pis bir virüsdür Adwcleaner halleder eğer program çalışmazsa yönetici olarak başlat format atmana gerek
    kalmaz
  • adwclenar falan ieş yaramıyor hocam. yarasa forumda bir sürü konu olmazdı. hiç tartışmaya girmicem. sen girer diyosan adw ile temizle. iyi forumlar @DiyaRemzi_21
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

adwclenar falan ieş yaramıyor hocam. yarasa forumda bir sürü konu olmazdı. hiç tartışmaya girmicem. sen girer diyosan adw ile temizle. iyi forumlar @DiyaRemzi_21

Bizzat bana da bulaştı ve herhangi program açamaz oldum adw sayesinde düzelttim ama Google Chrome'dan
    gitmedi sana da iyi forumlar
  • Sistem geri yükleme çok optimizasyonsuz bir sistem. Yaptıktan sonra kasmalar oluyor. Ve portalsepeti ni arkadaşların dediği gibi Adwcleaner ile silin.
  • Biraz bekledikten sonra kasma ve donmalar geçti. . Su an cok şükür iyi. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.