Şimdi Ara

Sistemim BF3 ü online oynamama yeterli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar bf3 online oynamak istiyorum ama sistemim biraz eski olduğu için cesaret edemiyorum bu can you run it denen site minimumda oynarsın diyo ama yine de bi sorayım dedim

işlemci pentium dual core cpu e5200 2.50ghz
    4gb ram
    SAPPHIRE HD5570 GDDR3 1GB 128BIT ATI DX11 EKRAN KARTI

ne diyosunuz lowda falan sorun yaratır mı değiştirmem gereken parçalar nelerdir?

• Ram fazla sorun cıkarmaz ama akıcı bı oyun oynamanı ekran kartıyla ıslemcı engelleyebılır cunku oyun cok grafık ıstıyor ve 64 kısılık bı servera gore dusunursen sonuc 20-25 fps alırsın.
  • anladım lowda açması bile yeterli olur aslında bu fifayı falan son dönem oyunlarını rahatlıkla açıyor istediğim seviyede ama bu bf3 biraz daha farklı tabi. ekran kartıyla ilgili bf 3 oynayanlar genelde memnunlar sorunsuz oynuyorlarmış bu can you run it denen site de oynayabilirsin diyor.
  • Korsan al sorun olmazsa orjinali alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasma ve takılma cok olur senaryosunu oynamaya gore serverlar tr degıl o yuzden mesela bende i7 740qm 4 gb ram gt420m ekran kartı laptopda oynuyorm low da hersey 30-40 fps alıyordum ona ragmen gerısını sen dusun krds . :)
  • yok mu başka yardımcı olacak arkadaş?
  • Kanımca kötü grafiklerle az fps alırsın ve oyunun zevki çıkmaz.
  • fukox un dediği gibi korsan ile deneme yapıp sorunsuz çalışıyorsa orijinal alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.