Bildirim
Sistemim çok kötü sıkıntıdan patlıyorum yardım eder misiniz ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malesef yeni yada bir onceki nesil oyunlardan oneremiyorum bu GPU ile zor , oncelikle ne oynamak sitedigini CPU nu genel system bilgilerini verebilirsen daha sağlıklı bilgi verilebilir. -
İşlemci: AMD Athlon II X2 270 Processor 3.40GHz
RAM: 2 GB
32 bit -
Bence oyun oynamayı dusunme bu systemle , oynarsın fakat 2000 yılı ve oncesi cıkan oyunları oynarsın..Bana kalırsa systemi toptan yenilemnin zamaı gelmiş ...Yada kap bi konsol 2. el PS3 bak keyfine...
Zira bu system günümüz şartlarına göre çook geride kaldı , üzgünüm ama böle :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Murat.gel
Bence oyun oynamayı dusunme bu systemle , oynarsın fakat 2000 yılı ve oncesi cıkan oyunları oynarsın..Bana kalırsa systemi toptan yenilemnin zamaı gelmiş ...Yada kap bi konsol 2. el PS3 bak keyfine...
Zira bu system günümüz şartlarına göre çook geride kaldı , üzgünüm ama böle :(
Ekran kartı yenilesemde gideri yok mu lolde 30+ fps alsam yeter -
2. El ps3 al keyfine bak dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Djarum Black-
2. El ps3 al keyfine bak dostum
Mantıklı aslında saol tavsiyen için -
-
PS3 1 yıla çöp sakın öyle birşey yapma .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Adittorie
PS3 1 yıla çöp sakın öyle birşey yapma .
En mantıklısı LOL'e devam etmek bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X