Şimdi Ara

Sistemim İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılında topladığım aşağıdaki sistemimde GTA V, cs2, lol vs gibi oyunları oynayabileceğim beni minimum 2-3 sene idare edebilecek sıfır ve ikinci el ekran kartı tavsiyelerinizi beklerim. Yanmadan önce asus gtx 760 kartımı kullanıyordum memnundum da. Minimum bu ayarda fiyat performans bir kart önerebilirseniz çok sevinirim. 2-3 sene dememin sebebi yeni çıkacak olan gta VI için bu sistemi satıp muhtemelen yeni sistem toplayacağım.

İşlemci: Intel core i5 4670k 1150 soket 3,4ghz 22nm

anakart: asus h97m

ram: gskill 4GB*2 Ripjaws ddr3 1600 mhz cl9 1.5v

kasa(PSU): corsair carbide 200R 550Watt

Şimdiden teşekkürler.

• kafanda fiyat fikri olsun diye atıyorum yoksa ben o işlemciye en son 1070 ti falan takardım. işin komiği o da pek ucuz değil. az daha versen 3060 12gb bile alınıyor 7300 gibi ilanı var ama sisteme çok gelir. belki sistemde yükseltme yaparsan anakart ram işlemci ikinci el ucuz yollu, ekran kartı karttır bulunsun da diyebilirsin. daha çok çünkü gta6'ya ve bu kart yükseltmesi seni götürmez 2 3 sene daha.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Hocam aslında 4 gb lik bir kart fazlasıyla yeter şimdilik bana. Mumkunse 2000 tl yi geçmeyecek bişey olursa çok iyi olr benim için. Sistemde ekran kartı harici bir yükseltme yapmayacağım. Yanlış anlaşıldı sanırım. GTA 6 için tamamen yeni bir sistem toplayacağım bu sebeple bu sistemi 2-3 sene idareten kullanıp satacağım. O yüzden idareten mümkünse 2000TL yi geçmeyen bir kart önerisine ihtiyacım var üstat.

• Kassady kullanıcısına yanıt

ACİLEN SATILIK ASUS GTX 1060 6 GB - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1175881369

biraz bütçeni aşıyor ama karşılaştır diye gösteriyorum.

ASUS NVIDIA GEFORCE GTX 970 STRIX GAMING GRAPHIC CARD - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1175990268

https://www.youtube.com/watch?v=6IDjImUA2WI

msi ganing x 1060 sattım kuzene 2018'deydi sanırım ama hala kullanıyormuş çocukları valorant vs oynuyorlarmış işlemcisi de seninkinden kötü fx8350. görüntü versin diye forumdan 300 liraya mı ne msi gaming 1050 ti aldım yıllar önce ve tık demedi iş yerinde kullandım. geçenlerde siparişlerim gelmeyip kartsız kalınca bir aydan uzun kullandım 1050 ti'yi 2k yüksek overwatch2 falan oynadım yani online için çok kuvvetli kart gerekmiyor ama benim kullandığım o sistemde 11900kf var z590 anakartta yani o da etkiler tabi online oyunlarda. hardware gsync destekli ki bendeki öyleydi 1050 ti kullanırken 27 rog ondan belki bana güzel geldi 50 60 fps'de ne güzel la diye? aaa dersen sonu yok biliyorsun. gta6 çıkınca gene görüişelim işte o zaman dibine vurmak gerekecek.Sistemim İçin Ekran Kartı Tavsiyesi  5800x3d 7900xtx Alan Wake 2 4k full RT falan açtım FBI orman başlangıcı 14fps'yi görünce ben.Sistemim İçin Ekran Kartı Tavsiyesi 

Sistemim İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

en temizi seninki gidebildiğin kadar gideceksin YT'ci gibi her oyunu incelemeyeceksin üstelik kanal manal da işletmiyorum. sonra değecek bir oyun çıkınca yapıştıracaksın. 2018'de fx8 sistemimi bozduğum için pişmanım zararın haddi hesabı yok. kaç işlemci kaç anakart vs diye. düşük müşük değil bu kartlar her şeyi oynatır ben 1050 ti ile oyun oynadıysam ki fsr2 açıp cp2077 bile oynadım. şimdi fsr3.1 çıktı 1000 serisine destek vardır kesin. çözünürlük hilesiyle değil FSR FrameGen ile bence daha bile gider 1000 serisi hani tercihinde bunu da göz önüne al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.