Şimdi Ara

sistemim yeni nesil ekran kartlarına uygunmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim yeni nesil kartlara uyumlumu yeterli bi sistemmi mesela hd 4850 , 8800 GT vs... kartları kaldırırmı ...

CPU Türü: DualCore Intel Core 2 Duo E6300 (1.86 Ghz) , 1866 MHz (7 x 267)
    Anakart Adı: MSI P4M890M-L/IL (MS-7255) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM ...
    Monitör:Samsung SyncMaster 740N [17" LCD] (HMDL948331)

sistem belleğinde Trial versiyon felan yazıyor , 1 gb ram var tek sorun ekran kartı gibi geliyo 1 gb daha ram de alırsam bi kaç yıl idare ederim heralde...
    ekran kartı : nvidia ge force 7100 GS :S:S:S ( bu arada bu kartı satsam para edermi ? )

• elindeki kartı satsan para etmez.
    1 gb ram takviyesi çok iyi olur
    işlemci darboğazı sözkonusu oldugu için sana 9600 gt öneriyorum.istersen 800 liraya gtx280 bile takarsın.anakartın uyumlu çünkü.
  • o kadar bütçem yok 8600 Gt mı alsam diye çok düşünüyorum ama kararsızım daha uygun bi kart varmıdır acaba hem fiyat olarak hem ferformans olarak HD 3650 felan olabilirmi acaba 256 bit ekran kartlarının çoğudu 200 ün üzerinde :S:S bu arada donanım alımında şu sıralar beklemekmi gerek yoksa acelemi etmek gerek dolar malum çıkıp duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhbb.slmn

o kadar bütçem yok 8600 Gt mı alsam diye çok düşünüyorum ama kararsızım daha uygun bi kart varmıdır acaba hem fiyat olarak hem ferformans olarak HD 3650 felan olabilirmi acaba 256 bit ekran kartlarının çoğudu 200 ün üzerinde :S:S bu arada donanım alımında şu sıralar beklemekmi gerek yoksa acelemi etmek gerek dolar malum çıkıp duruyo

8600gt önerırım amam ddr3 olmasına dıkkat et derım ayrıca bırazda işlemcıne oc yapmanı tavsıye ederım
  • kaldırır bir problem çıkmaz power önemli sadece.
  • power 230 galiba çokmu düşük oluyo
  • quote:

power 230 galiba çokmu düşük oluyo

çok düşük en az 300 watt lazım 8600gt için ama gerçek olmasına dıkkat et yanı kısaca markası ıyı olan psu almanı tavsıye ederım hıgh power,lc power ,thermaltake ,ocz ...falan gıbı markalardan almanı tavsıye ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

power 230 galiba çokmu düşük oluyo

çok düşük en az 300 watt lazım 8600gt için ama gerçek olmasına dıkkat et yanı kısaca markası ıyı olan psu almanı tavsıye ederım hıgh power,lc power ,thermaltake ,ocz ...falan gıbı markalardan almanı tavsıye ederım

aynen öyle
  • iyide kardeşim konu başlığını düşük seviye kart arıyorum deseydinn

9600gt ki orta seviye kart onu bile alamam dersen .. bence hiç alma

ama 8600gt al o zaman- ama arada 50$ fark var .. bence 50$ daha ekle 9600gt al

8600gt ile yeni nesil oyunları düşük , belki orta kalitede oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.