Evet arkadaşlar Sistemime göre hangi windows 7 sürümünü kurmalıyım ve hangisi en akıcı bir şekilde olur oyun içinde falan
Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
Intel HD Graphics 4000
Nvidia GeForce GT 635M
6GB DDR3 RAM
Yorumlarınızı bekliyorum...
Ben Home Premium kurardım.
win 7 home premium
ya da
win 8.1
kurmalısın.
Raikiri
kullanıcısına yanıt
Windows 7 Home premium 64 Bit
Cevaplarınız için teşekkür ederim bende win 7 pro kullanıyordum o zaman home pre yapim.
i5 ve 6gb Ram bence kesinlikle win8 den çok iyi Performans alırsın tek sorun daha önceden kulanmadıysan biraz zorlanırsın fakat işlemlerinde daha rahatladığını görürsün
win 8 yavaşlatmazmı sistemi ? ben win 8 yükledim aynı oyunu cpu 90 arası yapıyordu win 7 proda aynı oyun 40 larda geziyordu cpu
8 mi kusam aceba 7mi kusam aceba. w7 kullanıyosan: denemek için 8-8.1 w8-8.1 kullanıyosan: nostalji için 7kur
Son bir sorum windows 8 de veya 8,1 de hangi sürümü kurayım bircok sürüm var ben genelde atıyorum 5saat pcde duruyorsam 4saat oyun oynuyorum oyun için hangi sürüm idealdir sistemi yormayan ben bakmıstım ama karar veremedim herkes ayri birşey söyliyor o yüzden birde sizden duymak istedim artık siz hangi sürüm derseniz onu yapıcam bu arada home premium yaptım proyla aynı hemen hemen cpuda'da fazla bir degişlik yok ama home pre daha iyi.
Windows Ultimate Performans İstiyorsan Basic
windows 8 de veya 8,1 de demiştim kardeş :) ultime win7 de değilmi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme