Şimdi Ara

Sistemime uygun ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar affınıza sığınarak sistemime uygun 2-3 sene kadar beni idare edecek bir ekran kartı önerisi istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Max. bütçe: 300 TL

Sistem:
    İntel Core i3 3220
    Asus P8B75M-LX
    Gskill RipjawsX DDR3 1600 Mhz (2x8gb dual)
    1 TB WD Caviar Blue
    Xilence XP800 800 watt Güç Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SaVSaTLi_ -- 14 Ocak 2013; 14:31:27 >

• 7850
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

7850
    Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum. En az 2 gb düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SaVSaTLi_

Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum. En az 2 gb düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-61002-10m-gtx650-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62682

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

nVidia AMD fark eder mi?

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11200-16-20g-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

İndirim ile 310 tl fiyatı

2 gb düşünüyorsanız bütçeyi açmalısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11200-16-20g-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

İndirim ile 310 tl fiyatı

2 gb düşünüyorsanız bütçeyi açmalısınız

Alıntıları Göster
    GTX 650 benimde aklımda vardı fakat emin olamıyorum. Mesela BF3, TDU 2 gibi oyunları max ayarlarda 1920*1080 oynayabilirmiyim?

• quote:

GTX 650 benimde aklımda vardı fakat emin olamıyorum. Mesela BF3, TDU 2 gibi oyunları max ayarlarda 1920*1080 oynayabilirmiyim?

vatanın indirimiyle 7850 bak hocam kesinlikle 400liraya felan geliyor sanırım hem istedigin gibi 2 gb hemde f/p oranı cok iyi
  • quote:

Çözünürlüğü 1600 seviyesine çekerseniz oynayabilirsiniz. Ama illa 1900-1024 diyorsanız bütçeyi 400 lira civarına çekip 2gb 7850 almanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni kullanıcı adı.

quote:

Çözünürlüğü 1600 seviyesine çekerseniz oynayabilirsiniz. Ama illa 1900-1024 diyorsanız bütçeyi 400 lira civarına çekip 2gb 7850 almanız lazım.

Alıntıları Göster
    Peki çözünürlüğü 1600 seviyesine çekersek görüntü çok bozulur mu?

• quote:

Peki çözünürlüğü 1600 seviyesine çekersek görüntü çok bozulur mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar HD7850 2GB olanını alsam sistemimde tam verimli olarak kullanabilirmiyim? Eğer kullanabilirsem hangi marka tavsiye edersiniz?
  • quote:

Arkadaşlar HD7850 2GB olanını alsam sistemimde tam verimli olarak kullanabilirmiyim? Eğer kullanabilirsem hangi marka tavsiye edersiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Cuma günü sipariş vermeyi düşünüyorum. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
  • quote:

Arkadaşlar Cuma günü sipariş vermeyi düşünüyorum. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba bende mevcut olan ekran kartım Nvidia Geforce 9600-GT,direct x 10,bellek ara birimi 256 bit bu ekran kartımı iyi yoksa resimdekimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGo

arkadaşlar merhaba bende mevcut olan ekran kartım Nvidia Geforce 9600-GT,direct x 10,bellek ara birimi 256 bit bu ekran kartımı iyi yoksa resimdekimi ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar HD7850 veya HD7870 almaya karar verdim. Acaba i3 3220 işlemci bu kartlara darboğaz yaparmı?

• quote:

Arkadaşlar HD7850 veya HD7870 almaya karar verdim. Acaba i3 3220 işlemci bu kartlara darboğaz yaparmı?

Alıntıları Göster
    gt640 super bir kart degil 7750 7770 gibi modellere yonelmen daha iyi olacaktir.

i3 3220 7800 serisine darbogaz yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

gt640 super bir kart degil 7750 7770 gibi modellere yonelmen daha iyi olacaktir.

i3 3220 7800 serisine darbogaz yapmaz.

Alıntıları Göster
    Herkese teşekkür ederim. Vatan'dan Powercolor HD7850 PCS+ aldım. Hayırlısı olur inşallah
  • quote:

Herkese teşekkür ederim. Vatan'dan Powercolor HD7850 PCS+ aldım. Hayırlısı olur inşallah

İyi bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Çok teşekkür ediyorum. Seçmem çok zor oldu

Arkadaşlar kullandığım güç kaynağı Xilence XP800 R3 80+ Bronze. Bu psu hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kullandığım güç kaynağı Xilence XP800 R3 80+ Bronze. Bu psu hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim?

Psu gayet iyi cf bile yapabilirsiniz hocam. Tam bir f/p kartı seçmişsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Psu gayet iyi cf bile yapabilirsiniz hocam. Tam bir f/p kartı seçmişsiniz.

Alıntıları Göster
    Çok sağolun. gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.