RTX 2060 12 GB https://www.letgo.com/ad/1706677736 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01B60A364 -- 15 Nisan 2025; 0:32:2 > |
Sistemimi Satıyorum Kaçıran Pişman

-
-
Ek olarak fikirlerinizide belirtin lütfen
-
Hepsi 13-14 anca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen bro Türkiyede zaten herkes kendi malını yüceltir başkasının malına ölü fiyat biçer şaşırtmaz evde de arabada da teelfındada her konuda böyledir bu zihniyeti nasıl aşarız bilemiyorum monitörün sıfırı 6k ben alalı 2 yıl oldu doğru dürüst 1 yıl kullandım işlemci 4 k rtx 3060 12 gb 16k 2060 12 gb la arasında max 10 fps faek vae yada yok nasıl olacak bu işler ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18k 7900gre aldım 10 gün önce.
3060a kim versin 16k.
2060 piyasası 4.5k civarı.
33k lık ekran karını nasıl alıyorsun okadar ucuza kötülediğin ekran kartıda 12 GB 1080p için gayet iyi kartlar senin dediğin kart 2k 4k kartı bazen neyin ne olduğunu da bilmek gerek
Evet neyin ne olduğunu bilmek gerek.
Elinizdeki ürünler ikinci elken sıfırına değil girip ikinci eldeki fiyatlarına bakmanız gerek.
Sıfırı 4k dediğiniz işlemci ikinci elde 2k, ekran kartı da söylediğim şekilde 4.5k.
Ben de 7900gre yi ikinci el olarak aldım sene sonuna kadar garantisi devam eden şekilde.
bro bana 4k lık 2060 12 GB linki at lütfen
Zaten sıfırına bakıp fiyat düşüp bu fiyata ulaştık monitör tek tek sana hesaplıyayım mı
Forumun ikinci el kısmına girip 2060 diye aratın, bakın sonuçlara.
Bana hiçbir şeyi hesaplamak zorunda değilsiniz.
Aylar yıllar geçip ilanınız öylece durunca anlarsınız ne demek istediğimi.
2060 üretimi yıllar önce durdu sıfırı artık üretilmiyor şuan hiçbiryerde stok yok bu sebeple sitelerde yazan sıfır fiyatların hiçbir geçerliliği yok.İşlemci 5600 bile değil anakart giriş seviyesi işlemci soğutucu yok ssd 1tb bile değil ram 32 değil vs. bu sistemin edeceği 15k en fazla fazlası etmez
-
Neyse ki ucuza satılık boğaz köprüsü (!) ilanı değil
24 bin liraya sıfır ryzen 5 5600, 4060 sistem var. Monitörü de 6-8k civarında peşin fiyatına taksitle kapasan, hiçbir avantajı yok bu sistemin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 15 Nisan 2025; 4:8:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şaka mısınız gerçekten merak ediyorum. Hiç değilse başlığı değiştir.
-
Niye laf anlatmaya çalışarak yoruyorsunuz kendinizi satamayacak zaten. Kasanın içi sapsarı olmuş sigara dumanından leş gibi kokuyordur.
-
lafa bak 4k da 10 fps fark varmış 30 fps aldığın yerde diğer kart 40 fps alıyorsa arada 10 fps fark olmuyor yüzde 30 fark oluyor önce karşılaştırmayı öğren
-
Ben aslında fiyat hesabını, kalem kalem kalem merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X