Kasayı Xigmatek Midgard 600w yapın. Ekran kartını da hd6850 yapabilirseniz çok iyi olur.
amd işlemcili bir sisteme gigabayt 990xa lı bir anakart daha iyi olamazmıydı acaba ?
Bütçesi iyiyse alabilir. Bence fiyatına göre gayet iyi bir kart seçmiş.
Benim Bu sistemi alacamda.. Fx 6100 Yada Phenom II x4 960 Saphire Hd 6850 Corsair 1600 Mhz Tek modül Ram 990XA UD3 AM3+ anakart vs...
970A ile 990XA arasında Çok fark varmı arada 50 tl gibi bir fark var. Benim içinde Bütçe önemli hangisi daha iyi olur ileriye dönük bir şey istiyorum rahat 4 5 6 yıl kullanacam Bir aksilik olmaz ise.
Overclock ile ilgiliyseniz 990xa daha iyi olur. Soğutucuları daha iyi ve faz sayısı daha çok. Bir kaç ek özelliği daha var bunlara da bakabilirsiniz gigabyte'ın sitesinden.
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
quote:
Orijinalden alıntı: murat burak
quote:
Kasayı Xigmatek Midgard 600w yapın. Ekran kartını da hd6850 yapabilirseniz çok iyi olur.
sistemi dediğin gibi yaptım 1311 tl falan oluyor. yüksek kalite oynayamıycagım oyun yoktur dimi ?
Yüksek ayarlarda oynarsın. Battlefield 3 gibi oyunları ultrada aa acıp oynamaya calismadığın sürece sorun olmaz.
aa nedir ?
anti-aliasing. Oyunlardaki cisimlerin kenarlarındaki kırık veya tırtıkların giderilmesi için bir ayar.
quote:
Orijinalden alıntı: sefa23
quote:
amd işlemcili bir sisteme gigabayt 990xa lı bir anakart daha iyi olamazmıydı acaba ?
Malesef bütcem bu sisteme zor yetiyo :( max.1300 tl
quote:
Overclock ile ilgiliyseniz 990xa daha iyi olur. Soğutucuları daha iyi ve faz sayısı daha çok. Bir kaç ek özelliği daha var bunlara da bakabilirsiniz gigabyte'ın sitesinden.
anladım tşkler
arkadaşlar banada sistem de yardım edermisiniz 1.150 1.200 kesinlikle aşmıcak anakart işlemci ram ekran kartı kasa (güç kaynağı) monitör size güveniyorum ve toplamayı size bırakıyorum bence amd sistem iyi çıkar bu paraya hdd ye gerek yok bende 500 gb sata 2 var