Şimdi Ara

Sistemiminden alınması gereken randımanı alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim geçen sene aldığım Samsung NP355V5C-S0BTR model bir laptopum var. Normalde masaüstü bilgisayarımı kullandığımdan bu laptopu fazla kullanmıyorum. Yaz ayları yazlığa geldiğimde kullanıyorum. Yazlıkta da internetim olmadığından ara sıra oyun oynamak için kullanıyorum. Geçenlerde sistemi bir araştırayım dedim bir arkadaş Battlefield 3'ü, yüksek ayarlarda kasma olmadan oynadığını yazmış ve diğer yeni çıkan oyunları da sorunsuz oynadığını yazmış. Benim bilgisayarımda bırakın yüksek ayarı düşük ayarlarda bile kasıyor Battlefield 3. İşin garip yanı da Mafia 2'yi yüksek ayarlarda gram kasma olmadan oynatırken Medal of Honor Warfighter, Spec Ops : The Line, Hitman Absolution gibi oyunları düşük ayarlarda oynanılamıycak kadar düşük FPS'de çalıştırıyor. Alırken de bu laptopu çift ekran kartlı ve 4 çekirdek APU işlemcisi yüzünden aldım. Sistem öyle çok ahım şahım değil zaten her oyunu yüksek ayarda oynatmasını beklemiyorum fakat o arkadaşın BF3'ü yüksek ayarda oynayıp benim düşük ayarda bile oynıyamamam ilginç geldi. Biraz araştırdım. Makinadaki asıl ekran kartı zorlanınca devreye giriyormuş. Acaba benim sorunum da bundan dolayı mıdır? 2. ekran kartını iptal edip ana ekran kartını sürekli kullanma şansım var mıdır? Speecy'den baktığımda Crossfire'ın devre dışı olduğu yazıyor. Ve AMD Catalyst Center'da Dual Graphics ayarları diye olması gereken bir bölüm varmış fakat bende gözükmüyor o bölüm. GTA IV'ı orta-yüksek arası oynatıyor bu arada makina ama GTA V'ı en düşük ayarlarda bile oynanılamıycak şekilde bayaa bir kasıyor. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.