Şimdi Ara

Sistemin artı ve eksileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ss deki sistemi bi arkadaşım için topladım, temmuz ağustos aylarına doğru toplayacak tahminen, eksiği varmıdır, varsa yazarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35Ahmet3535 -- 2 Mart 2015; 20:50:47 >

• 35Ahmet3535 kullanıcısına yanıt
    Oyun amaçlı sistemde h81 anakart ve i5 4460 daha fazla performans verir.
    Amd teknolojisi eskidi artık.
    Yaza yeni seri kartlar ve işlemciler gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Mart 2015; 21:00:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    i5 4460 overclock olmuyodu dimi
    Olmaz ama oc gerektirmeden her isi görür Oc i5 4590k veya i5 4690k ile olur intelde O.C gerekmeden gerekli performansı verir.Darbogaz falan olmaz.Oyunlarda gpu önem taşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Mart 2015; 21:13:12 >
    İ5 4460 için bi anakart önerirmisin peki
  • güç kaynağı + psu olarak aynı fiyata Corsair VS650'li buhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6821 var. PSU daha güçlü olur.

OverClock konusunda İntelde çarpan kilidi açık olanların sonu K ile bitiyor. K ile bitmeyenlerde oc oluyor ancak daha sınırlı. Mesela benim Q9300 çarpan kilitli. (şimdiki düz 4460 gibi) stock hızı 2.5 GHz iken 3,33 GHz'te şuan sorunsuz kullanıyorum. Daha sonra 3,5'i de deneyeceğim K ile bitmeyenlerde FSB ile oc yapılıyor. Burda da anakartın kalitesi ile RAM'lerin hızı öne çıkıyor. Ram'ler hızlı ise çarpan kilitli işlemci de de bir miktar oc oluyor.

Gigabyte h81m s2pv veya bütçe uygunsa ASUS H97M-E Intel  alınabilir.

Peki şöyle yaptım ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.