Şimdi Ara

Sistemsel sıkıntı yaşıyorum oyuna girince monitöre görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. Dün yeni ekran kartı ve güç kaynağı aldım (660ti + 650w güç kaynığı) şu an da csgoya giriş yapmak istediğimde 1 2dk sonra siyah ekrana atıyor beni ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Detaylı bir forum yada video bulamadım umarım çözümü bilen vardır.

NVIDIA Geforce 660ti

İntel core i3 2100 3.1ghz

4gb ram

H61H2-M2 Anakart

Samsung HD502HJ Hard disk

• Merhaba,

Siyah ekrana atıyor ve ekranda "no signal" yazdığını varsayıyorum.

İlk bakmanız gereken, ekran kartının yuvasına düzgün takıldığının kontrolü olmalı. Bazen düzgün takıldığını düşünürsünüz ama yerinden oynamış olabilir.

İkinci bakmanız gereken, ekran kartı harici güç kablolarının düzgün takıldığının kontrolü. Ayrıca yeterli güç beslemesi olması gerekmektedir.

Üçüncü bakmanız gereken, sürücülerin düzgün yüklenmesi ve ya o model ekran kartı ile sorunsuz çalışan sürücüyü aramanız ve onu yüklemeniz. En son sürücü her aman en iyi sürücü olmayabilir.

Son olarak güç kaynağı sorunu olabilir. Mümkün ise farklı bir güç kaynağı ile deneyin.

Ayrıca ekran kartının kendisinde de sorun olabilir. Ekran kartı yüke girince voltaj beslemesi sorunlu ise bunu yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Merhaba,

Siyah ekrana atıyor ve ekranda "no signal" yazdığını varsayıyorum.

İlk bakmanız gereken, ekran kartının yuvasına düzgün takıldığının kontrolü olmalı. Bazen düzgün takıldığını düşünürsünüz ama yerinden oynamış olabilir.

İkinci bakmanız gereken, ekran kartı harici güç kablolarının düzgün takıldığının kontrolü. Ayrıca yeterli güç beslemesi olması gerekmektedir.

Üçüncü bakmanız gereken, sürücülerin düzgün yüklenmesi ve ya o model ekran kartı ile sorunsuz çalışan sürücüyü aramanız ve onu yüklemeniz. En son sürücü her aman en iyi sürücü olmayabilir.

Son olarak güç kaynağı sorunu olabilir. Mümkün ise farklı bir güç kaynağı ile deneyin.

Ayrıca ekran kartının kendisinde de sorun olabilir. Ekran kartı yüke girince voltaj beslemesi sorunlu ise bunu yapabilir.

eyv reis dediğin gibiymiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.