Şimdi Ara

Siszyd32.exe Virüsünden Kurtulmanın yolu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FreeFixer sonucunu tarama ekran görüntüsü.
     Siszyd32.exe Virüsünden Kurtulmanın yolu.

Şimdi siszyd32.exe virüsünü kaldırmak için;
    FreeFixer'ı linkten indirin:http://www.freefixer.com/download.html veyahttp://uploaded.to/file/fddy91 (Program free/ücretsizdir)
    Programı açın ve "Scan" tuşuna basın. Tarama yaklaşık 5dk sürüyor.
    Virüsü bulduğunda "Autostart shortcuts" bölümünde çıkacaktır virüs ismi olan siszyd32.exe. Hemen yanındaki küçük kutucuğu işaretleyin. Aşağıda veya yukarıda "FİX" Tuşuna basın ve ardından gelen repair/delete onay tuşuna basın. Virüs bilgisayarımızdan silindi artık. Ek olarak İsterseniz şimdi C:/WİNDOWS/regedit'i açın ve arama kısmına "siszyd32.exe" yazın ve çıkan kayıtları silin. Son olarak Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 19 Haziran 2012; 22:29:15 >

• Dostum çok teşekkür ederim büyük bir dertten kurtardın beni işlemciyi yiyorduk az kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: grdiyan

Dostum çok teşekkür ederim büyük bir dertten kurtardın beni işlemciyi yiyorduk az kalsın

• Anlatım için teşekkür ederiz paylaşım için ayrıca teşekkürler böyle bir virüs derdim yok ama olursa nereye bakacağımı artık biliyorum sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 22 Aralık 2009; 20:55:50 >
  • iyi paylaşım saol
  • tşkkkkkkk
  • Konuyu hortlatmak istemem , fakat bilgisayarımda svchost.exe cpu kullanımı % 50 olunca araştırdım . Bu sayfadan aldığım yardımla sorunu çözdüm . Bilgisayar şimdi pamuk gibi oldu. Emeği geçen arkadaşa teşekkür etmek istedim.

Önerdiği gibi işi freefixer programı çözdü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    svchost.exe hatası
    17 yıl önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı dert var cpu kullanımı %99 a ulaşıyor pc iş yapmaz hale geliyor ama adı gecen virusu vs bulamadı..free fixer.advanced system care.nod 32,combo fix hiç biri bir tane vırus bulamadı..Format attım yine duzelmedi windows un update ile ilgili sorundur dediler onlada alakası çıkmadı ne yapayım şaşırdım tıkır tıkır çalışan pc oldu kağnı arabası
  • VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    Malwarebytes Anti-Malware, programını denedin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende virus yok m.bytes de bulamaz windows la ilgili bir sorun bu sanırım çözümü yok yeni güncellemeleriolamayan eski sürümbir xp ile format en iyi çözüm gibi duruyor
  • eski sürüm xp ile formatladım..başta iyiydi ama gerekli programları vs kurunca svchost belası yine baş gösterdi..ne windows update çalışıyornede firewall..tümbunlar microsoftun xp den kurtulmakiçin tazgahladığı bişi gibi görünüyor..stabil XP varken ben hiç özenmedim 7 veya 8 e
  • Çözümü ben araştıra araştıra kendim buldum..Yardımcı olacağını düşündüğümden paylaşayım...

Başlat çalıştır<<<msconfig<<<<sistem yapılandırma aracı<<<<Hizmetler sekmesinde<<<<otomatik güncellemeler bu tik i kaldırınca svchost artık sapıtmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Çözümü ben araştıra araştıra kendim buldum..Yardımcı olacağını düşündüğümden paylaşayım...

Başlat çalıştır<<<msconfig<<<<sistem yapılandırma aracı<<<<Hizmetler sekmesinde<<<<otomatik güncellemeler bu tik i kaldırınca svchost artık sapıtmıyor...

bende windows update yazıyor onu kaldırdım :)
  • Konu baya eskimiş ama artık o güncellemeleri kapatmaya da gerek kalmadı uzuzn süre kapattığım güncellemeleri açtım yeni ne varsa güncelledi baktım kasmıyor artık msconfig den kapatmaya gerek kalmadı..
  • quote:

Çözümü ben araştıra araştıra kendim buldum..Yardımcı olacağını düşündüğümden paylaşayım...

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok işime yaradı bu bilgi
    Bende windows update olarak görünüyor
    Allah razı olsun senden:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.