yaw bn sitede sağ tuşu yasaklamak istiorum bide sağ tuşa basınca bi uyarı çıkıor ya onu nasıl yapıcaz kodunu söylermisiniz bi zahmet..şimdiden tşk
onun çözümü var ama sürekli esc ye basarak sağ click yaparsan sağ click çalışıyor o zmn
web tasarım bölümüne yazarsan daha çok yanıt alırsın ..
quote:
Orjinalden alıntı: header
onun çözümü var ama sürekli esc ye basarak sağ click yaparsan sağ click çalışıyor o zmn
Cevaba bak! Burada soruyu soranın yanlış forum seçiminden çok bu cevabı veren vatandaşın ruh hali önemli. İlk soruyu soran arkadaş hatalı bir yer seçmiş ve JavaSCRIPT ile ilgili bir soru sormuş, gelen cevap bırakın konuyla ilgili olmayı mantık kuralları ile ilintili değil.
Ben artık rica ediyorum forum yönetimi bu işlere bir el atsın. Bir faydası olur mu bana diye bir konunun içeriğine bakıyorum. O konu dışında her türlü abuk-subuk şeyden bahsedildiğini görüyorum. Sorulan soruyu anlamamışsan veya o konu hakkında bilgin yoksa cevap yazma arkadaş. DB'yi gereksiz işgal edip bizim de zamanımızı çalma.
Not: Bu rica sadece header a değil bu şekilde gereksiz cevaplar gönderen herkese. Forum yönetimi sesimi duyar inşallah.