Halihazırda açık ve çalışır durumdaki web sayfamın klonunu başka bir domain ve farklı bir hosting ile açmak istiyorum. Çalışır durumdaki web sitesi iki farklı database'e sahip. Sitede wordpress ve invision power board farkılı kullanıcı isimleri ile farklı database'lere sahip.
Biraz daha açık dille yazayım atıyorum ;www.hebelek.com sitesini,www.obarak.com domaini ile farklı bir hosting kullanarak klon oluşturmak istiyorum.
Cevaplarınızla yardımcı olursanız sevinirim.
Burdaki amacın siteyi bir nevi kopyalamak dimi? Sitenin yedeğini alıp yeni hosting ve domainine taşıyabilirsin. Yardımcı olacağım nokta burda nedir anlamadım?
quote:
Orjinalden alıntı: Darkdesign
Merhaba arkadaşlar,
Halihazırda açık ve çalışır durumdaki web sayfamın klonunu başka bir domain ve farklı bir hosting ile açmak istiyorum. Çalışır durumdaki web sitesi iki farklı database'e sahip. Sitede wordpress ve invision power board farkılı kullanıcı isimleri ile farklı database'lere sahip.
Biraz daha açık dille yazayım atıyorum ;www.hebelek.com sitesini,www.obarak.com domaini ile farklı bir hosting kullanarak klon oluşturmak istiyorum.
Cevaplarınızla yardımcı olursanız sevinirim.
wordpress için dışa aktar seçeneğini kullanabilirsin. Yazıları dışarı aktarırsın, ve yeni bir wordpress kurulumu yapıp yazıları içe aktarırsın. Yahut Wp-Backup plug'ini kurup daha ayrıntılı backup alma ve geri yükleme işlemleri yapabilirsin.
IPB için bir şey söyleyemeyeceğim
Arkadaşlar, aaa.com sitenin tüm dosya ve database'ini bbb.com sitesine taşıyıp tanımlıyorum ama bbb.com dediğimde aaa.com açılıyor :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme