Arkadaşlar sitelerin sansürlenmemesi için bazı dns ayarları yapmamız gerekiyordu ve sanırım bunu ücretli bir şekilde sağlayan yabancı bir site vardı. Bildiğiniz gibi son zamanlarda birçok site mahkeme kararı falan filan diye kapatıldı. Bunun önünü açabileceğimiz bir yol var aslında, hatta biri burada bahsetmişti ama bir türlü bulamadım. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?_
treewalk dns ayar programını kurman yeterli olur...
farozlu bu dns ayarını galiba bilgisayara yüklememiz için önerdim ama ben sitenin sansürlenmemsi için istiyorum. Yani sitenin dns ayarlarını konfigüre ederek halletmek istiyorum. Ya da bu belirttiğin program benim istediğim gibi bir program mı? Teşekkür
Bir arama yapayım bakim, madem daha önce çıkmış, bakim,
C1 SaNSui kardeş araştırmışsın teşekkür ederim ama benim bahsettiğim kendi DNS lerimizi ayarlayan değil, sitemizin DNS ayarları. Galiba dinamik bir DNS olacak ki her defasında değişerek sansür uygulanamayacak yani ben öyle bir mantık uydurdum ve hatırladığım kadarıyla Alman bir firma sağlıyor. Size bir örnek liderboard.org sitesi hala kapanmadı. adamlar hem film hem de ağzına kadar mp3 ftp sitelerini yayınlıyorlar. Ama bir türlü sansürlenmiyorlar bu da aradığım bu şeyin varolduğuna daha çok inanmamı sağlıyor. Sitenin DNS sağlayıcısını sorguladım firmayı da gördüm ama galiba bu bahsettiğim site içerisinde kurulan bir düzenek. Tam emin değilim
O konu da yardımcı olamayacağım arkadaşım,
İnşallah bulursun,
arkadaşlar bir ara banada bie mail gelmişti liderbortan. adamlar siteye girmenin biyolunu bulmuşlardı ancak o maili yanlışlıkla silince bende artık giremiyorum:P.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme