Şimdi Ara

Sitemin gelirini ve hitini nasıl arttırabilirim? (Yeniyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteyi kuralı 4-5 ay oldu adsense ise 3 aylık ama günde ortalama tekil 100-150 kişi geliyor. Buda 0,01-0,02 gibi rakam getiriyor neler yapmam lazım üstadlara bir sorayım dedim.

Site Adresi: www.diktirgit.com

• quote:

Orijinalden alıntı: byloga

Arkadaşlar siteyi kuralı 4-5 ay oldu adsense ise 3 aylık ama günde ortalama tekil 100-150 kişi geliyor. Buda 0,01-0,02 gibi rakam getiriyor neler yapmam lazım üstadlara bir sorayım dedim.

Site Adresi: www.diktirgit.com

Merhaba;

Öncelikle, sitenizdeki içeriği özgün olarak oluşturmanız gerekmektedir, birkaç konuyu inceledim ve başka sitelerden alıntı olduğunu gördüm. Bu da web sitenize en büyük hit getiricisi olan Google üzerinde üst sıralarda yer almamanıza neden olmaktadır.

Öncelikle sitenizi özgün hale getiriniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Birkaç yere reklam verin bazı sitelerde tanıtın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domain ismini baya aramışsın galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaonell

Domain ismini baya aramışsın galiba :D

yok kardeşim arama değilde başka bir iş için düşünmüştüm buna kısmet oldu :)
  • İyiymiş :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler güzel yorumlar güzel eğlenceli içerikleriniz olursada beklerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloga

teşekkürler güzel yorumlar güzel eğlenceli içerikleriniz olursada beklerim :)

İsterseniz kendi kişisel blogumda bi widget açayım dost siteye sizin linki ekliyim, sizde aynı şekilde yaparsınız yada banner falan ekleriz. Mail adresi verirseniz son bir haftalık ziyaretci hareketlerini mail atabilirim.http://www.tolgaonel.net/

Birde önerim sitedenin temasından kaynaklanan İngilizce kelimeler var Leave a Reply , Post a Comment vs vs. bunları Türkçeye çevirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaonell -- 7 Temmuz 2014; 14:03:59 >
  • Merhaba arkadaşlar , bende imalatını yapmış olduğum ürün için ufak çapta bir site açtım. Seo analizlerine göre iyi gibi sitem(site kurmayı hiç bilmeden başladım,bu siteyide 15 günde çıkarttım) tek eksiğim sitemdeki fotoğraflara alt etiket yapmamış olmammış, onuda nasıl yapacağım bilmiyorum !!

Web sitemin adı ; http://www.ascamasirlik.com

Acaba bu sitemi daha iyi yerlere nasıl getirebilirim sizce ? Facebookta belirli sayfalarda paylaşım yapıyorum , aynı şekilde twitter üzerinde de yapıyorum. Aynı ürün için İnstagram hesabıda mevcut ...

Geçenlerde bir programa üye olmuştum. Hitleap diye ! 2 akşamdır bunu açıyorum , acaba bir zararı olur mu bu tür hit sayısını arttırma programlarının ?

Cevabınız için teşekkürler şimdiden ..

• benimde yeni aldıgım e ticaret sitesinin seo problemleri vardı kendi çapımızda biraz uğraştık ama pek başarılı olamadık ciddi iş yapmak için profosyonel desdek gerekiyor bu konuda uzman diye sürekli ismini duyduğum ankebutbilisim.com dan yardın aldık adamlar işlerini iyi yapıyor site hızla yükseldi hit sayısında patlama olduhttp://www.ankebutbilisim.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.