Şimdi Ara

Sitemizde Fiber Hız Sorunu (Uzmanlık Sorusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Antalya Manavgatta oturduğumuz siteye özel Turk Telekomun fiber altyapısı var, site 5 yıl önce yapıldı. İlk geldiğimde 50Mbps internet aldım Turk Telekomdan. Kullanmaya başladım, telekomun hız testinde 40ı anca görüyordum. Netflix de de 10-11Mbps. Bitcomette 45i. 2 sene kullandıktan sonra D smart internete geçtim, nasıl olsa yüksek hızı göremiyorum diye 24Mbps internete düşürdüm hızı, turk telekomun testinde 20Mbps download, 3 Mbps upload görüyorum. Bitcomette 25i görüyorum. Ancak Netflixde yine 10-11. Sitede altyapı Cat5 ya da Cat6. Kutuya uzaklık da 60m civarı. Telekoma sorduğumda sizin altyapınız ile ilgili sorundur bizde sorun yok kutuya kadar diyorlar. Bir arkadaşım var başka mahallede, fiber kutunun dibinde evleri var, o Netflix hız testinde bile hızlarını tam alıyor, telekomculara sorduğunda sen şanslısın demişler, kutunun dibinde eviniz var. Şimdi benim anlamadığım benim karşılaştığım sıkıntılar normal mi yoksa oturduğumuz sitenin altyapı ile ilgili sorunu mu var? Eğer var ise şu aşamada kablo çekmek biraz problem olacağı için 6 blok ve her blokta 13 daire olan siteye, apartmandaki dağıtım merkezine (herkes kendi internetini kullanıyor, ortak değil), fiber altyapının olduğu yerden wifi cihazlar ile hız kaybı olmadan veri aktarımı mümkün müdür her bloğa 13 wifi sinyali dağıtılacak şekilde? (Not:4 ayrı dairede internet birkaç saat kesik geliyor, 1 saat geliyor, yine kesiliyor sonra, biz de bu nedenle ne yapabileceğimiz arayışına gittik, kabloyu değiştirmemiz şu an için mümkün gözükmüyor çünkü kablonun nereden geldiğiniz tespit edemiyoruz) Sitemizde Fiber Hız Sorunu (Uzmanlık Sorusu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.