Şimdi Ara

sivas hakkında bilgi verecek olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mf3 sıralamam 14520 büyük ihtimal cumhuriyet tıp tutacak gibi ama sivas hakkında hiçbir bilgim yok. sosyal yaşam öğrenci hayatı soğukluk gibi bilgi verebilecek olanlardan yardımlarını bekliyorum
    not:mersinden gelecem

• Hocam su anda sivastayim ben ve tanidiklar sivasin hem sosyal hem de iklim anlaminda cok sikintili oldugunu soyluyolar insanlari da oldukca yobaz diyebilirim kis mevsimi zaten karasal iklimin etkisiyle suruyor bilmem anlatabildim mi
  • Ben de ankaradayım diş yazcam büyük ihtimal ama düşünmek istiyorum bu tıpları da
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

Hocam su anda sivastayim ben ve tanidiklar sivasin hem sosyal hem de iklim anlaminda cok sikintili oldugunu soyluyolar insanlari da oldukca yobaz diyebilirim kis mevsimi zaten karasal iklimin etkisiyle suruyor bilmem anlatabildim mi
    anladım hocam da bazıları da gelişiyor eskisi gibi değil diyince kararsız kaldım bide tıpta köklü üniversite önemli diyorlar o yüzden sivası düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitedark1903 -- 30 Haziran 2014; 11:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitedark1903

anladım hocam da bazıları da gelişiyor eskisi gibi değil diyince kararsız kaldım bide tıpta köklü üniversite önemli diyorlar o yüzden sivası düşünüyorum

Demeye calistigini anladim soyle ozetliyim.eger ki onemli olan egitimdir ben egitim icin gidiyorum dersen sivasta okunur sivas tip iyidir.ama yok ben sosyal olmadan olmaz gezip tozacagim da dersen biraz sikinti iste ki sivas isterse manhattan olsun insanlari gercekten cok yobaz
  • bide hatay var aklımda ama işte orayı da bilmiyorum bir düşün hatayı istersen?
  • DündenBugüne kullanıcısına yanıt
    şimdi ne kadar eğitim için gidecem de desem insan biraz gezip tozmak ister yani o yüzden sıkıntı olabilir doğrudur hocam
  • Evet aynen düşünüyorum onu da. Tanıdık var da hacettepe mezunu uzmanlığı hatayda yapıyo şuan onlarla görüşmeye çalışcam. Seni de bilgilendiririm istersen 14662 benim de sıralama çok yakınız. Karabük Tokat vs baktın mı sen? Bunlar da gelebilir sanırım. Ya ben aslında 5k olmazsam tıp yazmam diyodum çok emin de değilim zaten hala tıp konusunda da şimdi bide kötü üni yediremiyorum :/ Herkes önemli değil diyo ama daha iyi tıplar için yatay geçişe baktım çok zor imkansız hatta torpil çokmuş zaten ama dişi de sevemedim öyle

Edit: Ağlama duvarına çevirmişim konuyu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoraki Dt -- 30 Haziran 2014; 11:47:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoraki Dt

Evet aynen düşünüyorum onu da. Tanıdık var da hacettepe mezunu uzmanlığı hatayda yapıyo şuan onlarla görüşmeye çalışcam. Seni de bilgilendiririm istersen 14662 benim de sıralama çok yakınız. Karabük Tokat vs baktın mı sen? Bunlar da gelebilir sanırım. Ya ben aslında 5k olmazsam tıp yazmam diyodum çok emin de değilim zaten hala tıp konusunda da şimdi bide kötü üni yediremiyorum :/ Herkes önemli değil diyo ama daha iyi tıplar için yatay geçişe baktım çok zor imkansız hatta torpil çokmuş zaten ama dişi de sevemedim öyle

hatay daha iyi sivastan bence iyice bi araştır derim :)
  • quote:

Evet aynen düşünüyorum onu da. Tanıdık var da hacettepe mezunu uzmanlığı hatayda yapıyo şuan onlarla görüşmeye çalışcam. Seni de bilgilendiririm istersen 14662 benim de sıralama çok yakınız. Karabük Tokat vs baktın mı sen? Bunlar da gelebilir sanırım. Ya ben aslında 5k olmazsam tıp yazmam diyodum çok emin de değilim zaten hala tıp konusunda da şimdi bide kötü üni yediremiyorum :/ Herkes önemli değil diyo ama daha iyi tıplar için yatay geçişe baktım çok zor imkansız hatta torpil çokmuş zaten ama dişi de sevemedim öyle

aslında oralara hiç bakmadım nedenini bilmiyorum ama yeni araştırmaya başladım o yüzden sırayla bakıyorum :) bide urfalı olduğumuz için ilk o taraftakilere baktım ama harranı beğenmedim. antep de çok zor görünüyor zaten. o yüzden vazgeçtim o taraflardan. sivas aklıma yattı üniye de iyi diyolar kararsız kaldım

• quote:

aslında oralara hiç bakmadım nedenini bilmiyorum ama yeni araştırmaya başladım o yüzden sırayla bakıyorum :) bide urfalı olduğumuz için ilk o taraftakilere baktım ama harranı beğenmedim. antep de çok zor görünüyor zaten. o yüzden vazgeçtim o taraflardan. sivas aklıma yattı üniye de iyi diyolar kararsız kaldım
    hocam arkadaşlarında dediği gibi sosyal hayat ve iklim yönünden çok sıkıntılı bir yer.Özellikle büyük şehirlerden gelenlerin çok sorun yaşadığını biliyorum.Yurt pansiyon sayısı az olmakla birlikte öğrencilerin ev bulma ihtimali çok az.Bulurlarsa bile çok yüksek kira alıyorlar öğrencilerden.Sivas yerine aynı sıralardaki başka üniversiteleri yazmanızı öneririm.
  • Soğuk çok soğuk
  • quote:

Bana hepsi uzak ya. Ben hep ankarada yaşadım. Bu sene doğuyu gezme fırsatım oldu mardin özellikle diğerlerinde de 1 saat civarı konakladık falan ben de öyle doğuya gitmem diye şeylerim yok aslında sadece farklı geldiler bana ama yaşayabilirim. Sadece değer mi o uzaklığa tıp gerçekten yapabilir miyim diş ankarada okucam iyi üniler olcak belki git gel yapıcam ama tıplar hem uzak hem kötü bunlar düşündürüyo yakın olsa tıp yazardım heralde

• quote:

quote:

Bana hepsi uzak ya. Ben hep ankarada yaşadım. Bu sene doğuyu gezme fırsatım oldu mardin özellikle diğerlerinde de 1 saat civarı konakladık falan ben de öyle doğuya gitmem diye şeylerim yok aslında sadece farklı geldiler bana ama yaşayabilirim. Sadece değer mi o uzaklığa tıp gerçekten yapabilir miyim diş ankarada okucam iyi üniler olcak belki git gel yapıcam ama tıplar hem uzak hem kötü bunlar düşündürüyo yakın olsa tıp yazardım heralde

Alıntıları Göster
    yardımlarınız için sağolun :) iyi bir araştırma yapmam lazım anlaşılan

• Ben sivaslı oldugum halde sivasi sevmiyorum
  • Sivaslıyım ve bildiğim şeyler şunlar : İklim cidden kötü. Kışın çok sıkıntılı oralar. Yobaz insanlar var. Ama orada yaşayacağın yere göre istanbuldaki gibi tiplerde bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Sivaslıyım ve bildiğim şeyler şunlar : İklim cidden kötü. Kışın çok sıkıntılı oralar. Yobaz insanlar var. Ama orada yaşayacağın yere göre istanbuldaki gibi tiplerde bulabilirsin.
    Soğuk çok soğuk.... Ama gerçekten soğuk ... Kışın bir arkadaşımı görmek için gitmiştim 30 cm bulan kar kalınlığı dondurucu soğuyuyla dısarıda 5 dakika duramamıştık.İnsanlarıda yobazdır genel olarak ama ünidekiler için birşey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yas3mn

Soğuk çok soğuk.... Ama gerçekten soğuk ... Kışın bir arkadaşımı görmek için gitmiştim 30 cm bulan kar kalınlığı dondurucu soğuyuyla dısarıda 5 dakika duramamıştık.İnsanlarıda yobazdır genel olarak ama ünidekiler için birşey diyemem

Alıntıları Göster
    Babam ve annem öğretim üyesi sivas ta.. Bana kalırsa eğitim üzerine gidin.. 4 yıl kalacaksınız sonuçta,yani ondan sonra gezecek bol bol zamanınız olacak. C.ü iyi bir üniversite arkadaşların dediği gibi de köklü.. Bence düşün derim.

• Ben Sivaslıyım ben bile durmak istemiyorum öyle diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WomanInRed

Ben Sivaslıyım ben bile durmak istemiyorum öyle diyim
    anlaşıldı insanlar yobaz genel olarak ve çok soğuk. ama üniversite köklü ve üniversite için düşünülebilir bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.