Şimdi Ara

sivas kangalı alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sivas kangalı köpek alıcam bu hafta içinde köpeğin saf kangal köpeği oldunu nerden anlarım yada tavsiyeleriniz var mı iri bir köpek lazım bana

• bahçen yoksa KESİNLİKLE KANGAL alma, yazık edersin hayvana
  • Saf kangalı "Kangal" hariç başka yerde bulman zor.Sivas dışına çıkarılmaları en son yasaklanmıştı.Önceden çıkarılanlarda "kırılmıştır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 20 Nisan 2008; 23:46:56 >
  • Benim vardı bakacak yerim yoktu daha 1 aylık çok tatlı satmak zorunda kaldım kardeşim 150 YTL satmış bi minübüscü abimize ama çok üzüldüm yaw

sivas kangalı alıcam
  • dogru karar ne kadarmıs arastırma fırsatı bulabıldınmı..?
  • Arkadaşım ben Kangal ile ilgili belgesel izlemiştim ve eğer 1,2km. arazin yoksa Kangal alma kesinlikle ,yazık edersin hayvana.Bunlar gezici hayvanlar geceleyin 2,3km gezmesi lazım.Şehir içindeysen kesinlikle almaman gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Arkadaşım ben Kangal ile ilgili belgesel izlemiştim ve eğer 1,2km. arazin yoksa Kangal alma kesinlikle ,yazık edersin hayvana.Bunlar gezici hayvanlar geceleyin 2,3km gezmesi lazım.Şehir içindeysen kesinlikle almaman gerekir.

haklısın şehir içi gezdirilme olayı yanlış o köpekler tam çiftlik köpekleridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

Benim vardı bakacak yerim yoktu daha 1 aylık çok tatlı satmak zorunda kaldım kardeşim 150 YTL satmış bi minübüscü abimize ama çok üzüldüm yaw

sivas kangalı alıcam

Çok ucuza gitmiş.

Bu arada Aksaray'da "Malaklı" diye bir köpek cinsi varmış.Duyanınız oldumu hiç?

http://www.youtube.com/watch?v=rAUGwx8Wdi8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.