Şimdi Ara

Sıvı soğutmalı Sapphire 6900xt 17500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6900xt-16gb-gddr6-toxic-gaming-oc-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11308-13-20g-p-HBCV0000318G3M?magaza=Hepsiburada

• Çok para bırakıyor mu bu mining işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacaktımda black friday'i bekleyeyim diye düşündüm.

Alıntı

metni:

Çok para bırakıyor mu bu mining işleri

Eth merge güncellendi artık eth madenciliğinden para kazanma işi bitti ama madencilik işleri ETC, Raven v.b gibi coinlerle devam ediyor ama büyük oranda azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 15 Ekim 2022; 22:34:8 >
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Azaldı yanlış hocam elektrik masrafını bile çıkarmıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • corpixx kullanıcısına yanıt

Şuan fiyat bu kadar düşüyorsa friday günü bende güzel indirimler gelir diye düşündüm. 4000 serisi ne kadar indirim görecek bakalım.

• Fiyat güzel ama bu indirimler için bence çok geç kaldılar aç gözlü firmalar. Bir 3-6 ay önce başlasalar peynir ekmek gibi satardı bu kartlar. Ancak yeni kartlar duyurulduktan sonra insanlar arada kaldılar, alacak olan da erteliyor en iyi seçeneği bulmak için.

• Alınmaz 4000 serisi alın tavsiyem ya da yeni amd ekran kartları duyurulacak onlardan alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SKU ile baktım da kart kendi serisindeki en yavaş saat hızları olan kart. Extreme Edition 2730MHz'e overclock garantili ve bazı Limited Edition kartlar 2660MHz'e overclock garantili. Bu ise 2600MHz overclock garantisi veriyor. Extreme Edition olsaydı almıştım muhtemelen.

• Fiyat hala aynı

• 16.999,00 a düşmüş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.