Şimdi Ara

Sivilce hap tedavisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktordan sivilceler için hap isteme fikri var aklımda sizce bu sivilceler için hap tedavisine başlanır mı evet yan etkileri olduğunu biliyorum ama kararsız kaldım sivilceler için başlanjr mı?veya önerileriniz neler? Sivilce hap tedavisi Sivilce hap tedavisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kullandım, yan etkisi cildi hassaslastırmak ve dudakları kurutmak o kadar. Lipstick le gezceksin karı gibi onun dışında ensişelencek bir şey yok. Etkili baya tedavi...

• cok fazla sivilcen yok bu hap a baslamadan önce diger tedavi yöntemlerini(krem,antibiyotik vs) dene, ise yaramazsa bu tedavi yöntemini deneyebilirsin. cünkü gercekten böbreklere ve karacigere zarar veren bi ilac. benimki seninkinden fazlaydi ve kullanmadim cünkü yan etkilerini biliyordum, suan gecti ama izleri kaldi. onun icin suan farkli tedavi yöntemleri deniyorum.
    kardesim bu hapı 6 ay kullandi dudagı falan yüzü falan baya kurudu, kullandigi zaman gecti evet ama suan 1 senedir kullanmiyor ve tek tük yine cıkıyor(ama eskisinden iyi tabi) yani demek istedigim bu hap ictigin sürece etkili bi ilac evet ama sonrasında az da olsa tekrar cıkıyor. kafana takma eninde sonunda geciyor. sivilcelerin hafiflemesi icin dogru ürünlerle, düzenli cilt bakım rutinin olmasi lazim. iyi bir dermatologa gidersen o senin icin en iyi tedavi yöntemini sana sunar.

• kardeşim normal bunlar. ilaca gerek yok biraz zamana ihtiyacın var, geçer.

bu arada buna tepki verecek yağlı gıdalardan ve ya çerezlerden uzak durman lazım. çekirdek gibi..

• evete bence de yediklerine dikkat et. hatta beslenme tarzını değiştir. bu arada sivilce tahliline göre tedavi uygulaması aklımda kalmış sanki bir yerlerden ama hatırlayamadım. ya da sivilcelerin kişiye özel tedavisi var demeliydim sanırım. geçmeyecek bir şey değil. önce kurutmak lazım onları, kendin patlatma, iz kalır.

• SAKIN PATLATMA annem burnumun üstündekileri patlatırdı hep burnumun yapısı değişti geri kalan yerlerde iz kaldı zaten belli bir süreden sonra kendi kendine geçiyor sivilceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Kuru iğne tedavisi
    5 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.