Şimdi Ara

Sivilce için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi sivilcelerden kurtulamıyorum
    yağlı yiyecek falan ne zamandır yemiyorum (arada çok çok çok nadir)
    lütfen bi çözümü olan sölesin

• Ben 5 senedir kullanmadığım ilaç kalmadı ama yine geçmedi.Yağlı şeyler neredeyse yok gibi.Bende stresten çıktığını düşünüyorum.Ama şimdi takmıyorum kafaya.Seninde takmamanı tavsiye ederim.
  • sabah akşam hergün yüzünü normal sabun ile sabunla veya doktorların sivilce için yazdıkları yüz sabunları oluyor onlardan al

banyo günlerini sıkılaştır.

yüzün kaşınırsa gidip yıka kaşımadan
  • Kurtuluş yok jeller,sabunlar,ilaçlar hepsi yalan
  • Bol bol su iç
    Yağlı yiyeceklerden,koladan falan uzak dur
    Yüzündeki sivilceler iltihap şeklinde değilse,kil maskesi al belirli zamanlarda uygula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseden beri bir türlü geçmeyen sivilcelerim vardı. Üniye başladığımda sınıfta benden başka sivilcesi olan kişi yoktu. Dert oldu içime, ben de 3 yıl önce cildiyeye gittim. Hatırlamıyorum adını hiç ancak bana bir ilaç verdi. Onunla 4 5 ay gibi bir sürede yüzümde hiç sivilce kalmadı. 4 5 ayın sonunda ilacı kullanmayı da bıraktım. 3 yıldır da arada bir çok nadiren bir tane çıkıyor, o da hemen geçiyor.
  • Benzamcyin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derecesine bağlı çok şiddetliyse doktor roactune mi ne ismini tam bilmiyorum bundan veriyor.

Fazla değillerse kantaron yağı , salyangoz kremi , kil maskesi öneririm.

Bunları bir araştır sivilce tipine göre.

Not:salyangoz kremi bim dede satılıyor ondan değil kalitelisinden.

• Sivilceler cikis nedeni bir tane degil bircok sebepten cikiyor. Gunluk 1 elma ye sabahlari ve aksam yemeklerinden sonra mumkunse gece yatmadan once soguk suyla yuzunu yika. Ve sende hangi yiyecekler sivilceyi tetikliyo bak.

Mesela bende cigkofte hemen sivilce yapiyor o yuzden az yiyorum.

• aynı sorunları bende yaşadım son çare zoretanin diyorum 6 ay dışını sık
  • başta yanaklrım da ve yüzümde çok fazla sivilce çıkıyordu yüz hatlarım görünmez olmuştu sonra roaccutane başlama kararı aldım 5. ayım bitti 6.ayıma giricem şuan hastanede sıra bekliyorum yüzümde sivilce kalmadı küçük kırmızı noktalar var onlarda baya bi azaldı bu gün ilacı alırsam son ayıma giricem muhtemelen mayıs sonunda yüzüm tertemiz olur 6-8 ay düzenli kullan %99 geçiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

Liseden beri bir türlü geçmeyen sivilcelerim vardı. Üniye başladığımda sınıfta benden başka sivilcesi olan kişi yoktu. Dert oldu içime, ben de 3 yıl önce cildiyeye gittim. Hatırlamıyorum adını hiç ancak bana bir ilaç verdi. Onunla 4 5 ay gibi bir sürede yüzümde hiç sivilce kalmadı. 4 5 ayın sonunda ilacı kullanmayı da bıraktım. 3 yıldır da arada bir çok nadiren bir tane çıkıyor, o da hemen geçiyor.

Hocam senin adına sevindim çok güzel de keşke bir şekilde hatırlasan ilacı internet alemine katkıda bulunsan. Kutusunun rengi, adının neye benzediği, jel miydi hap mıydı falan filan?
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Birisi Roaccutane'den bahsetmiş. O mu emin değilim ancak ismi tanıdık geldi. İnternetten kutusuna filan da baktım, bir şey çağrıştırmadı ama çok normal çünkü üzerinden epey zaman geçti. Diyebileceğim tek şey bildiğimiz hap şeklindeydi. Ondan önce lisede üç yıl boyunca şu yüze sürmeli ilaçlardan kullandım, gram fayda etmedi. Ancak kullandığım ilacın çok fazla yan etkisi vardı. Hepsi çok nadir görünüyordu ama çok tehlikeli etkileri vardı. O riski göze alarak kullandım hatta arkadaşlarım çok karşı çıkmıştı kullanmama. Neyse ki başıma bir şey gelmedi.
  • Geldi yine sivilceli bir ergen

• öğütülmüş kara üzüm çekirdeği ye günde 2-3 çay kaşığı.su ile çiğnemedn yut.sabamed sivilce sabunu kullan sivilce çıkartmıyor ve sivilcileri geçiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

Birisi Roaccutane'den bahsetmiş. O mu emin değilim ancak ismi tanıdık geldi. İnternetten kutusuna filan da baktım, bir şey çağrıştırmadı ama çok normal çünkü üzerinden epey zaman geçti. Diyebileceğim tek şey bildiğimiz hap şeklindeydi. Ondan önce lisede üç yıl boyunca şu yüze sürmeli ilaçlardan kullandım, gram fayda etmedi. Ancak kullandığım ilacın çok fazla yan etkisi vardı. Hepsi çok nadir görünüyordu ama çok tehlikeli etkileri vardı. O riski göze alarak kullandım hatta arkadaşlarım çok karşı çıkmıştı kullanmama. Neyse ki başıma bir şey gelmedi.

Anladım hocam herhalde roaccutane'den bahsediyorsunuz siz de, malum ''tehlikeli yan etki'' diyince akla direk o geliyor.

Sivilce sorunu yaşayanlar için direk roaccutane'e atlamak yerine cleocin-t, sivex, isotrexin üçlemesini denemelerini öneririm. Sabah cleocin-t, 2 günde bir geceleri isotrexin, akşamları da sivex sürüyorsunuz. Fakat yine de imkanı olan iyi bir cildiyeciye görünsün.

• Sivilce bi cilt rahatsızlığı. Her şeye rağmen geçmedi mi geçmiyor. İstediğin sıvıyı kremi, ilacı, otu, yağı sür nafile. Hiç bir zaman çok olmamakla birlikte 29 yaşına kadar sürekli uğraştım. En sonunda 6 aylık roaccutane tedavisi ile sivilce falan kalmadı. Cilt kuruluğu, dudak çatlaması dışında yan etkisini görmedim. Nemlendirici krem kullanmak gerekiyor. Kurtulmanın yolu bu.
  • aknetrent kullan
  • yüzüne buz sür ve limon sür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.