Evet arkadaşlar yüzümün boyun ile birleşen kısımlarında çok çıkıyor bizim ailede genetikmiş abimdede vardı babamdada doktor öyle söledi genetik oldugundan tedavisi zor oluyormuş ama ailem arkadaşlarım durumun o kadar kötü olmadığını söylüyor
doktor dudak parçalayan ilaç verdi yan etkisi çoktu kullanmak istemedim zaten yaşım 17 2 seneye geçer dedim başka ilaç verin dedim bir losyon verdi üzerine sürüyorum yakıyor birde sabun verdi sabahları yıkıyorum antibiyotik hap var birde içi dolu olanları indiriyor şiş sivilce kalmadı sadece izleri var şuanda sizce ne yapmalıyım
bu arada fazla asılma gibi espiri yapmayın doktor bile söyledi onunla alakası yok genetik diyor
arkadaş bu sorun bendede var ne olursunuz cevap verin
Arkadaşlar bi ürün tavsiye edecegim alın kullanın. sivilcelerden kurtulmanızı saglayacak bir krem cok kaliteli ve etkili bir ürün inş. memnun kalırsınız.. link :http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_68182
Acnemax’ın etkinlik testleri Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Etik Kurulu’nun onayı İle Türkiye’nin En Büyük Üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi tarafından yapılmış olup gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşme saptanmıştır.