Şimdi Ara

Siyah beyaz tv trafosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu trafoyu siyah beyaz çok eski bir televizyondan sökmüştüm. Televizyonlarda yüksek gerilim almak için EHT trafoları olduğunu biliyorum. Bu da o tip bir trafo mudur acaba? Yüksek gerilim elde etmek için bu trafoyu kullanmayı düşünüyordum

Siyah beyaz tv trafosu Siyah beyaz tv trafosu Siyah beyaz tv trafosu Siyah beyaz tv trafosu

• değil o tip trafolar izalasyonlu olur hava ile temas etmez o traf ses ıf trafoso gibi..
  • M.alpay53 M kullanıcısına yanıt
    yüksek gerilim trafosu değil o,, normal besleme trafosu,, 220---- 45-35-25-16v gibi. arkadaşında dediği gibi yüksek gerilim trafosunun çıkış kablosu izalasyonlu olur, açıkta olmaz..
  • peki bu trafo ile smps yapılabilir mi? nüvesi sac değil kömür gibi bir madde
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.alpay53

peki bu trafo ile smps yapılabilir mi? nüvesi sac değil kömür gibi bir madde

Bence en onun nüvesini temizlemeye bak.

O eht trafosu değil bence de.

Güç kaynağı yapabilirsiniz o trafo ile.

Markası Loewe sanırım. Ben ölürüm o trafoya bir şey olmaz o derece kalitelidir o marka.

Çok ta pahalı tabi.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    bilgisayar güç kaynaklarındaki küçük trafolardan 200 watt güç alınabiliyor bende bu trafoyu o devrelerde kullanabilir miyim? nüve buna uygun mudur? Birde trafonun nüvesi kalın, bu nüveden ortalama ne kadar güç alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.alpay53

bilgisayar güç kaynaklarındaki küçük trafolardan 200 watt güç alınabiliyor bende bu trafoyu o devrelerde kullanabilir miyim? nüve buna uygun mudur? Birde trafonun nüvesi kalın, bu nüveden ortalama ne kadar güç alınabilir?

Sarım sayısı falan onlara göre hesaplanır ne kadar güç vereceği.

Üzerindeki şase numarasından belki bir şeyler bulunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Tv Beyaz Nokta Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.