Şimdi Ara

SİYAH VECTRA GT 95

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTİNAYLA ANKRADA 95 MODEL SİYAH VECTRA GT ARANIYOR (AMA SİYAH . . .)

YA NEDEN GT LERDE SİYAH ÇOK AZ ANLAMIŞ DİĞİLİM.

• siyah gt yok bnm bildiğim. varsada sonradan boyanmıştır. gtler gri renk olması lazım
  • sadece siyah ve gri olarak çıktı vectra
  • Siyah - Gri - Beyaz renk çıktılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: next_man

Siyah - Gri - Beyaz renk çıktılar.

95 martına kadar hep gri çıktı. Sonrakiler siyah, beyaz ve gri olarak çıktı.
  • Gt '' ler üç renk sayın abilerim...siyah ,beyaz,ve gri.....siyah ve beyaz modeller 136 hp sadece gri lerin 1994-93 leri 156 hp dir.....ayrıca Ankarada satılık var siyah ....bulabilirim..

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsi.team

Gt '' ler üç renk sayın abilerim...siyah ,beyaz,ve gri.....siyah ve beyaz modeller 136 hp sadece gri lerin 1994-93 leri 156 hp dir.....ayrıca Ankarada satılık var siyah ....bulabilirim..

Saygılarımla

yapma yaaaa
    umarım yanılırsın siyah GT lerin 136 olduğuna
    siyah GT le ilgili yardımcı olursan sevinirim (ama anlamadığım şey neden sadece griler 156 beygir???? )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 93-94 yıllarında GT'ler sadece gri renkte üretildi, ve 2.0lt 150hp'lik SFI motor kullanıldı.
    95 yılında ise 3 renk olarak üretilmeye başlandı ve motor da 2.0 136hp ECOTEC olarak değişti.

SFI yakıt tüketimi yüksek olduğundan değişti diye biliyorum.
    ECOTECler de iyi gidiyo ama çok çok daha az yakıyo..

aynı durum corsa gsi'da ve astra gsi'da da oldu; corsalar 97 yılına kadar 1.6 SFI 114hp üretildiler, 97den sonra 1.6 ECOTEC 106hp olarak devam ettiler, astralarda da vectra gt motorlarındaki aynı değişim yapıldı diye biliyorum..

ECOTEC'i tavsiye ederim ben, çok daha sorunsuz, yeni teknolojiyle üretilmiş bi motor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fircam -- 11 Aralık 2006; 17:02:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fircam

93-94 yıllarında GT'ler sadece gri renkte üretildi, ve 2.0lt 156hp'lik SFI motor kullanıldı.
    95 yılında ise 3 renk olarak üretilmeye başlandı ve motor da 2.0 136hp ECOTEC olarak değişti.

SFI yakıt tüketimi yüksek olduğundan değişti diye biliyorum.
    ECOTECler de iyi gidiyo ama çok çok daha az yakıyo..

aynı durum corsa gsi'da ve astra gsi'da da oldu; corsalar 97 yılına kadar 1.6 SFI 114hp üretildiler, 97den sonra 1.6 ECOTEC 106hp olarak devam ettiler, astralarda da vectra gt motorlarındaki aynı değişim yapıldı diye biliyorum..

ECOTEC'i tavsiye ederim ben, çok daha sorunsuz, yeni teknolojiyle üretilmiş bi motor..

peki fırat 95 GT nin (163 hp ) şehir içi yakıtı konusunda bir fikrin varmı ??????
    benzin veya LPG olarak fark etmez

ayrıca 156 hp lik GT ler 3000 devir altında ne kadar yakıyor yine fikrin varsa ve beyan edersen sevinirim . . .

• Önce özür diliyorum, SFI'lar 156 değil, 150HP imiş.. :)

136HP GT Ecotec senin şu anki aracından (vectra 2.0i demiştin sanırım) daha az yakıt düketir diye düşünüyorum,
    yeni teknolojiye sahip çünkü, herşey güç demek değil biliyosun :)

en fazla seninkiyle aynı yakar, daha fazla yakmaz yani, o kesin...

SFI ise, düşük devirlerde ECOTEC'e yakın yakar, nerdeyse de aynı gider, ama devir yükseldikçe fazla fazla yakıp çok iyi gider...

Karar senin :)
  • SFI'dan ecotec'e geçişin sebebi co2 oranlarını düşürerek euro2 normlarını tutturmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avdr

SFI'dan ecotec'e geçişin sebebi co2 oranlarını düşürerek euro2 normlarını tutturmak.

Aynen öyle yakıtla bi alakası yok 2 sene önce bizde 94 vectra gt vardı 150hp , şimdi 97 vectra var eecotec motor 136 hp ikiside hemen hemen aynı yakıyor fakat gidişleri arasnda çok fark var.

şehiriçinde 10.5--11 lt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.