Şimdi Ara

siyaset-ekonomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bogazici siyaset ve uluslar arasi iliskiler veya bilkent ekonomi de tutuyor ama karar veremedim bi turlu etrafimdakiler ekonomi okumam gerektigini soyluyorlar . Siyaset bogazici oldugu icin ayri bir cazibe katiyor
    Siyaset mezunun tam olarak ne yapicagi veya ekonomiyle karsilartirmali olarak ne kadar iyi/kotu oldugunu aciklayacak varsa cok iyi olur .

• up
  • Amacim daha cok akademik kariyer yapmak.
  • Bilkentte okudun mu siyaset derslerini seçmeli alabilirsin. Ve devamında beğenirsen bilkentte siyaset yüksek lisansına kalabilirsin engel yok önünde. Ama baktın hoşuna gitmiyor ekonomiden devam edersin en azından seçme zorunluluğun uzun vadeye yayılmış olur
  • ayni sekilde de bounda da ekonomi alamaz miiyim ?
  • Bence ekonomi
  • Boğaziçi tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: somebigchances

ayni sekilde de bounda da ekonomi alamaz miiyim ?

ekonomi siyasete göre daha yorucudur. Daha çok ilgi ister. İlave bir iş olarak yapılacak bişi değildir. Siyaset ise bazı temelleri almak ve üzerine ilgi alanına göre inşaaetmeye dayalı bir alan. Ekonomide bence ders feda edemezsin ama siyasette edersin. Tabi bu benim şahsi görüşüm, biri bana gel ekonominin derslerinden de al dese hangisini alcağımı şaşırım çünkü çoğu bağlı şeyler. Ama iktisat okuyor olsaydım gel siyasetten dersler al deseler alacağım dersler bellidir temel derslerdir sonrasını yüksek lisansa bırakacağım derslerdir. Çünkü siyasetin lisansı ile yüksek lisansı içerik olarak çok zıt şeyler değil. ama dediğim gibi bu bir gözlem
  • ekonomi iyidir.
  • up
  • up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

up up

Hangisi yurtdışında yüksek lisans yapmanda kolaylık sağlayacaksa ona git.Eğitim kadrosu yetkinlik açısından çok benzer bildiğim kadarıyla
  • up up up
  • quote:

up up up

Araştırdın mı hangisinin y.dışı imkanları iyiymiş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.