Şimdi Ara

Siyasi Banner, Reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda siyasetin yasak olduğunu tahmin ediyorum, ama inanın artık siyasi reklamlar göz zevkimi aşırı derecede rahatsız etmeyee başladı. Kozmopolit ve apateist olunması gereken, ve kaldı ki kurallarına da eklenmiş olan bir forumda siyasi reklamları hiç de doğru bulmuyorum. Bilgisayar forumunda siyasetin işi ne? Kaldı ki sadece iki tane partinin reklamı yapılıyor.

• Reklam engelleyici kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2015 Donanımhaber'de Bilişim'den anlamayanlar takılıyor. o reklamlar random olarak gelir siteyle alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joad

Forumda siyasetin yasak olduğunu tahmin ediyorum, ama inanın artık siyasi reklamlar göz zevkimi aşırı derecede rahatsız etmeyee başladı. Kozmopolit ve apateist olunması gereken, ve kaldı ki kurallarına da eklenmiş olan bir forumda siyasi reklamları hiç de doğru bulmuyorum. Bilgisayar forumunda siyasetin işi ne? Kaldı ki sadece iki tane partinin reklamı yapılıyor.

Aynen katiliyorum
    Para sıcaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C10H15N kullanıcısına yanıt
    Bilişimden anlamadığımı iddia etmeniz sizce de saçma değil mi, sonuçta benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsunuz. Yöneticilerin elinde bir kere belli sitelere ait reklamları engellemek. Örneğin tüm siyasi partilerin sitelerini karalisteye koysalar karşılaşmayız. TeknoSeyir'de böyle bir uygulama mevcut. Sizin de imla ve yazım kurallarından anlamadığınızı iddia etmem pek de yanlış olmaz. Bilişim ne günden beri özel isim oldu? Yaptığınız istismardan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joad -- 28 Mayıs 2015; 16:07:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.