Şimdi Ara

Siyasi içerikli mesajlar yasak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o halde, durmak yok yola devam..

• Siyaset Koltuğa oturmak içindir,reklam para kazanmak içindir! bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 6 Temmuz 2007; 20:48:14 >
  • İkisi farklı şeyler, üstelik DH'nin siyasi partilerden reklam alması ne kadar önemli ve etkin bir platform olduğunu kanıtlıyor.Bundan gurur duymak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan_deniz

İkisi farklı şeyler, üstelik DH'nin siyasi partilerden reklam alması ne kadar önemli ve etkin bir platform olduğunu kanıtlıyor.Bundan gurur duymak gerek

Ne alaka ya adamlar çöp kutularının üstüne bile parti reklamı asıyorlar.

Bu arada konu hakkında boşuna konuşmaya gerek yok adım gibi biliyorum ki o reklamı kaldırmazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

Siyaset Koltuğa oturmak içindir,reklam para kazanmak içindir! bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek?

anlaşılan bunu anlamışsın fakat benim yazdığım kalmış.
  • Bir çok site ki buna NTV Dahil parti reklamlarını yayımlıyor! ayrıca koskoca yasa var! İsteyen istediği reklamı alır! Benim anlamadığın reklam almasından neden bu kadar yakınıyorsunuz?
  • quote:

Bir çok site ki buna NTV Dahil parti reklamlarını yayımlıyor! ayrıca koskoca yasa var! İsteyen istediği reklamı alır! Benim anlamadığın reklam almasından neden bu kadar yakınıyorsunuz?

NTV'de siyaset konuşmak yasak değil ama burada yasak capisci?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

quote:

Bir çok site ki buna NTV Dahil parti reklamlarını yayımlıyor! ayrıca koskoca yasa var! İsteyen istediği reklamı alır! Benim anlamadığın reklam almasından neden bu kadar yakınıyorsunuz?

Burda siyaset yasak! neden çünkü tartışmasını bilmiyoruz! bir bakıyorsun millet küfüre başlamış! eee ne yapacaksın silinecek ve yasak olacak! okullarda,askeri yerlerde neden siyaset yasak? neden bunu sorgulamıyoruz? şimdi bu topic de her şey iyi gidiyor ama bak birazdan millet yine birbirine hakaret etmeye başlayacak! ama siyasi reklam konulduğunda para kazandırmak gibi bir avantajı var! ve hiç bir zararıda yok! belki o partiyi beğenmiyorsun olabilir ama forum sadece benim gibi ya da senin gibi düşünenlerle dolu değil her çeşit insan var! parti de hukuka aykırı değil! koyulmasında hiç bir sakınca yok!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

quote:

Burda siyaset yasak! neden çünkü tartışmasını bilmiyoruz! bir bakıyorsun millet küfüre başlamış! eee ne yapacaksın silinecek ve yasak olacak! okullarda,askeri yerlerde neden siyaset yasak? neden bunu sorgulamıyoruz? şimdi bu topic de her şey iyi gidiyor ama bak birazdan millet yine birbirine hakaret etmeye başlayacak! ama siyasi reklam konulduğunda para kazandırmak gibi bir avantajı var! ve hiç bir zararıda yok! belki o partiyi beğenmiyorsun olabilir ama forum sadece benim gibi ya da senin gibi düşünenlerle dolu değil her çeşit insan var! parti de hukuka aykırı değil! koyulmasında hiç bir sakınca yok!

Verdiğin örneklerde aynı olay var.Okullarda ve askeri yerlerde de siyasi reklam yapmak yasak yani iki şey birbiriyle tutarlı olarak devam ediyor burada ise çelişki var.

• Aslında hiç bir yerde siyaset yasaklanmamalı! Çünkü siyaset bizim yaşamımızla direk bağlantılı! her siyasi eylem,karar bizi etkiliyor! bu yüzden siyasettin yaşamdan soyutlanması mümkün değil! Ki bunun örneğini avrupada görebiliriz! ancak türkiye malesef bu olmuyor! Siyasi gruplaşmalar nelere mal oldu biliriz! Malesef ki siyaset çatışmayla aynı anlama geldi! Bu yüzden okullar ve askeriye de yasak olmasının sebebi bu! siyaset bizi sürekli bölüyor! Bu forumda da bölerek çatışmamızı sağlıyor! Bü yüzden hep yasak siyaset :(
    şimdi düşün partiler okullara reklam verse ne olur? anlatmaya gerek yok! sürmanşet!!! ama foruma verdiğin zaman ne olur hiç bir şey?
  • Tamam işte al sana örnek reklam koyulduğu için böyle bir yorum yaptı arkadaş.Bu da tartışma ortamı yaratıyor
  • Neyi al iste !!!
    O kadar uyarı aldık kardesim yasak diye siyaset.Ama baktık anasayfada AKP logosu !!!
    Belli zaten AKP ile iyi oldugunun bu forumun.AKP ancak kucuk cocuklara pankart hazırlattırır ak noktalarında !!!

Kolay gele size Cahiller !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

Arkadaşım kilitleyin topici ya.

Sevmeyenlere de kapak olsun REKLAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Sonsuza Kadar AKP ,Durmak Yok Yola Devam

aynen

chp, gp, dp gibi partilerin Google AdSense reklamlarını hiç görmemişler heralde..
  • Boşu boşuna konu açmaktan bıkmadınız.
    O kadar açıklama yaptılar hala yeni konular açılıyor neden reklam var diye.
    Keşke benimde böyle büyük bir sitem olsaydı ben de parti reklamları alsaydım ama yok işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: ianfrt

Neyi al iste !!!
    O kadar uyarı aldık kardesim yasak diye siyaset.Ama baktık anasayfada AKP logosu !!!
    Belli zaten AKP ile iyi oldugunun bu forumun.AKP ancak kucuk cocuklara pankart hazırlattırır ak noktalarında !!!

Kolay gele size Cahiller !!!

Ben de aynı yere gelmeye çalışıyorum.O kadar ceza aldım ama bir o kadar da mesaj attım nedenini yazın diye cevap bile vermediler şimdi reklam koymuşlar
  • Bir sitenin en tabii haklarından birisi de reklam almaktır.

Reklamı ister beğenelim ister beğenmeyelim!

Oyun kurallarına göre oynanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

Orjinalden alıntı: ianfrt

BU AKP REKLAMI NE !!! NE BICIM FORUM BURASI !!!

YAZIK DONANIMHABERE !!! BIRDE YASAK SOZDE !!!

Bu foruma ne biçim forum diyorsan yazıksa girme bir daha zorlamı sokuyorlar foruma?

helal

mesaj sayın karizma olmuş

• :) valla kapatılacağını biliyordum açtığım anketimin ama bu kadar hız bravo!!!

peki siyasi konular yasak neden reklam serbest!!!
  • forum paralı üyeliğe geçsin ok her ay vereyim 3-5 ytl kabul ama AKP reklamı almasın !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kut

forum paralı üyeliğe geçsin ok her ay vereyim 3-5 ytl kabul ama AKP reklamı almasın !!

tamam başka bir isteğiniz varmı efendim?Hemen yönetici arkadaşlarımız kaldıracak acaba başka bir isteğiniz varmı lütfen çekinmeyin darılırım yoksa

Hey Allah'ım ya..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.