quote:Orijinalden alıntı: dIsAstErAynen AÇILMIYORAlıntıları Göster çok kolay bi yönetimi var ama bazıları bilmek istemiyebilir """ :D""" yöntem bu kadar kolay
quote:Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna çok kolay bi yönetimi var ama bazıları bilmek istemiyebilir """ :D""" yöntem bu kadar kolay Hangi yöntem dostum?
quote:Orijinalden alıntı: dIsAstErAynen AÇILMIYORAlıntıları Göster Aynen, alıntı yaparak bakıyorum. Forum günlerdir sorunlu.
quote:Orijinalden alıntı: Jack Rabbit SlimsAynen, alıntı yaparak bakıyorum. Forum günlerdir sorunlu.Alıntıları Göster Bendede açılmıyor
quote:Orijinalden alıntı: spooky61 quote:Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna çok kolay bi yönetimi var ama bazıları bilmek istemiyebilir """ :D""" yöntem bu kadar kolay Hangi yöntem dostum? Alıntı yapmak demek istemiş galiba?
quote:Orijinalden alıntı: _Calderon_son zamanlarda çıktı budaAlıntıları Göster bende tüp komutuna ayar oluyorum sadece youtube videosu koyuyor başka video sitesinden olmuyor
quote:Orijinalden alıntı: myresistancebende tüp komutuna ayar oluyorum sadece youtube videosu koyuyor başka video sitesinden olmuyorAlıntıları Göster beyler spoiler butonuna tıklayın acmayı öğrenmek için :D anlamadınız galiba
quote:Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarnabeyler spoiler butonuna tıklayın acmayı öğrenmek için :D anlamadınız galibaAlıntıları Göster Bakalım buna ne cevap gelecek.
quote:Orijinalden alıntı: rossoscuderiaBakalım buna ne cevap gelecek. Alıntıları Göster bende de açılmıyor
quote:Orijinalden alıntı: FRAPSBen tornavida ile sökerek açıyorum :)cep telefonu ilşe girince açıyor ilginç
quote:Orijinalden alıntı: cemuscep telefonu ilşe girince açıyor ilginçAlıntıları Göster beyler nasıl bir forum üyesisiniz ? spoiler yazan yere sol klik yapacaksınız bunu kaç mesajdır öğrenemediniz mi ?
quote:Orijinalden alıntı: cemuscep telefonu ilşe girince açıyor ilginçAlıntıları Göster makine bozacak sınız tornavida felan.