Şimdi Ara

Siz Galaxy S3 Uygun Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Türkcell İletişim Merkezinde Çalışıyorum. İlk Çıktığı Günden Beri Galaxy S3ü Hayranlıkla İzliyorum.
    Bugün Mağaza Müdürü İle Temasa Geçip Kişisel Olarak Ne Kadara Alabileceğimi Sordum(İndirimli Hali yani).Kendisi Yukarı Çıkıp Geliş Fiyatına Baktı Geliş Fiyatı İse 1820 Falan, Banada 1850 Olur,dedi.
    Bende Hali Hazırda 450 TL var.Geriye Kalır 1400 Babamın C5-00ı 200e vericem yine aynı yere, 1200 kalır axesse 12 ay taksitle (peşin fiyatına) aylık 100,100 sizce iyimidir? Almalımıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bascagri -- 24 Temmuz 2012; 22:13:01 >

• Pahalı gibi biraz 1850 bence
  • fiyat cazip değil.şu an en kötü piskolojik sınır 1750 bence.paralel ithalatlar 1500 sınırına dayandı.garantili için 1650 sınırı yakın gibi
  • bu kadar zorlanıp neden s3 almak ıstıyorsun ? bu soruyu hıc kendıne sordunmu ?

not: hergün s3 kullanan s3 sempozyum ve tanıtım konferanslarına gitmiş biriyim.

sorum sadece meraktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bascagri

Ben Türkcell İletişim Merkezinde Çalışıyorum. İlk Çıktığı Günden Beri Galaxy S3ü Hayranlıkla İzliyorum.
    Bugün Mağaza Müdürü İle Temasa Geçip Kişisel Olarak Ne Kadara Alabileceğimi Sordum(İndirimli Hali yani).Kendisi Yukarı Çıkıp Geliş Fiyatına Baktı Geliş Fiyatı İse 1820 Falan, Banada 1850 Olur,dedi.
    Bende Hali Hazırda 450 TL var.Geriye Kalır 1400 Babamın C5-00ı 200e vericem yine aynı yere, 1200 kalır axesse 12 ay taksitle (peşin fiyatına) aylık 100,100 sizce iyimidir? Almalımıyım

Dostum Apple veya Android fanı olmayarak hatta Android kullanmış bir kişi olarak diyorum ki bekle ve iPhone 5 al.Çünkü gerçekten üzüleceksin. Ama S3 alırsan da hiç pişman olmazsın performans'ta.Ben de iPhone 5'i beğenmezsem S3 alacağım.

• bencede apple bekle derim s3 den daha iyi bir tel cikaracagini dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

bu kadar zorlanıp neden s3 almak ıstıyorsun ? bu soruyu hıc kendıne sordunmu ?

not: hergün s3 kullanan s3 sempozyum ve tanıtım konferanslarına gitmiş biriyim.

sorum sadece meraktan

Sorunuzun cevabi, arkadasin attigi yazinin 2.cumlesinde yanitlanmis zaten daha fazla neyi merak ettiniz anlamadim : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 25 Temmuz 2012; 11:59:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.