Şimdi Ara

Siz hala kafanıza göre kadro kurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok kanatımız eksik yok forvet kanatta oynuyor falan filan bunların hiç biri bahane değil. Fenerbahçe'ye istersen parayı bas messi ve ronaldoyu getir ruh olmadığı sürece hiç bir halt olmaz. Bakın terime galatasaray için canımı veririm diyor futbolcularına nasıl gaz veriyor tüm oyuncuları at gibi koşuyor sahada. Bizimkiler anca taktik kağıtlarıyla taktik üretmeye falan çalışırlar. Şu takımın başına ben geçsem 10 kat daha iyi olur ciddi söylüyorum. Takımda baskı denen bir şey yok. Bakın gsye, top rakipteyken deli gibi baskı yapıyorlar. Şunu iyi anlayın bu takımda ruh ve hırs yok. Kuyt 90 dakika koşuyor diyorsunuz. 90 dakika kaç olumlu hareket yapıyor. Koşmayan Alex'ix tırnağı bile olamadı. Şu an takımın en iyisi Sow, Emenike ve Alper. Gökhan her zaman iyi ancak şu an sakatlıktan yeni çıktığı için yazmadım. Takımdaki tüm oyuncular bunlardan biraz örnek edinse bu takım uçar. Bu takıma ruh ve hırs gelmediği sürece Ziraat Türkiye Kupası'nın dışına çıkamayız. Onu bilde almaya üzülüyorum artık Süper kupada her türlü gsye veriyoruz.

• Sonrada iyi gün taraftarı oluyoruz şu takımı şu halde nereye kadar destekleye biliriz? Eninde sonunda çileden çıkartıyor adamı. Ruhsuz bir takımı nereye kadar destekleyebilirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyorsunuz sıralamama gelin bi
    13 yıl önce açıldı
    Kendinize İyi Bakın
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.