Şimdi Ara

Siz ne yaprdınız?. İş konusunda tavsiye!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üniversite işletme mezunuyum. Üniversite sırasında mağazada çalıştım satış üzerine(2 sene).Üniversite bittikten sonra sigorta firmasında çalıştım gene satış üzerine. Askere gittm geldim. Kendi işimi yapmak içinde aileden destek bekledim ve gördüm ki bu iş olmuyor çok geç olmadan başka bir işe geçeyim dedim. Bu arada yaş 29.

Konumuzda burada başlıyor. Bana uygun olan işler satış üzerine. Bende satış sektörüne girmek istemiyorum. 1 ay içerisinde mümessilik için başvurdum mülakatlarıda geçtim fakat gitmedim. İnsan uzun zaman çalışmayınca işe başlamak için cesaret edemiyor. Satış konusunu istemememin nedeni yükselseniz bile hep bir baskı hep mobbing durumu var. Dil şartı aranıyor yükselmek için...

Bende bunları düşünerekten bir kaç düşünce var aklımda.

yurt dışına gidip 3 sene kalıp dil öğrenebilirim.toeffl derecesinde olursa ihracat firmasında çalışabilirim diye düşünüyorum. Burda da tecrübe aranabilir.

Yazılımı araştırdım. Avrupa yakasında bir firma yazılım öğretiyor. 1 sene 10.000 tl gibi bir ücreti var. Fakat bitirince ne derece iş sahibi olurum bilemiyorum.

Veya siz ne örnerirsiniz?Tecrübe sahibi arkadaşlar veya fikri olan arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al-sat

Tekrar ediyorum al-sat

Al-sat

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu konuyla alakalıda düşündüm. Fakat ne satabileceğimi nerden başlamam gerektiğini bilemediğim için düşünce aşamasındayım.

Tavsiyen nedir al-sat konusunda?

• fsm1453 kullanıcısına yanıt
    Hangi yazılım kurslarından bahsediyorsunuz link veya isim verir misin

• http://www.csystem.org Bilginiz var mı?

Bilgim yok ama sizinle aynı durumdayım tek farkımız yaşım ufak yazılım sektörüne girmeyi düşüyorum

Ondan dolayı sordum, bilmiyordum böyle kursların olduğunu

• Üniversite okudun mu? Yaş kaç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yaş 21 askeri öğrenciydim Okulum kapandı, Askeri okuldaki bölümüm işletmeydi, sonunda nolacağını bildiğim için devam etmedim

Küçüklükten beri asker ve ya polis olmak isteyen basit insandım Gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra soğudum

Şimdi ne yapsam diye düşünürken yazılım sektöründe kendimi geliştirmekten başka bir umut kapım yok

• Yaşın genç. Senin için bir avantaj. İyi kullanmaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irresolute

Yaş 21 askeri öğrenciydim Okulum kapandı, Askeri okuldaki bölümüm işletmeydi, sonunda nolacağını bildiğim için devam etmedim

Küçüklükten beri asker ve ya polis olmak isteyen basit insandım Gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra soğudum

Şimdi ne yapsam diye düşünürken yazılım sektöründe kendimi geliştirmekten başka bir umut kapım yok
    yani sağlık konusunda inşallah bir sorunun yoktur.Ama eğer varsa engelli raporu alıp devlete girmeni tavsiye ederim.Engelli olunca ayrı bir kpss si var ve normal kpss den çok daha fazla düşük bir puanla devlete girebiliyorsun.Vergi muafiyeti, toplu taşımada ücretsiz vb. gibi haklar da cabası çok fazla ek hakların oluyor bir ararştır derim

Yav bu millet niye böyle? böyle bir global çağda dil öğrenmemek.Çok kötü bir durum ne diyim @fsm1453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 28 Mayıs 2018; 17:35:23 >

• Dil o kadar kolay öğrenilmiyor ki. Türkiye’ de dil öğrenimi belli. Yurt dışı desen dolar 5 tl olmuş ingiltere de 1 aylık eğitim 15 bin tl den bahsediliyor. Bu şartlarda nasıl öğrenilenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fsm1453

Dil o kadar kolay öğrenilmiyor ki. Türkiye’ de dil öğrenimi belli. Yurt dışı desen dolar 5 tl olmuş ingiltere de 1 aylık eğitim 15 bin tl den bahsediliyor. Bu şartlarda nasıl öğrenilenebilir.
    ben ingilizceyi yurtdışında öğrenmedim.Öğrenip yurtdışına gittim.Orda da eksiklerimi tamamladım.Sistem sana öğretemiyorsa sen kendin öğreneceksin.Bunun başka bir yolu yok.Şu an 2 dilim var.Ben dil öğrenmek kolay demedim ki.Çok zor bir şey bu.Çok fazla emek verip azim etmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 29 Mayıs 2018; 3:0:23 >
  • Türkiye’de öğrenip yurt dışına gitmişsiniz doğrudur. Siz normal insan profili üzeri bir performans göstermişsiniz sizi taktir ediyorum.

Bunu nasıl başardınız anlatırsanız herkes için güzel bir motive kaynağı olacağından eminim.

• hocam okumanın ve çalışmanın yaşı varmı sence bi insan 30 yaşında işe girebilirmi
  • Neleri seviyorsunuz, hangi konuda gece-gündüz uykusuz kalabilecekseniz onun üzerine bir iş modeli geliştirebilirsiniz bence.

Ben e-Ticaret ile ilgiliydim PayPal kapanana kadar mesela. Günün 16 saatini bilgisayar başında, toptancılardan alışveriş yaparak geçirsem de, 30-40 kilo malı sırtımda taşısam da keyif alırdım her attığım adımdan.

Siz de kendinizi yorup gocunmayacağınız alanlarda bir iş üretmeye çalışabilirsiniz bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.