Bildirim
siz olsanı hangisini seçerdiniz?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
civic 1.8 140 hp dolu ama otomatik, hem benzinli
digeri dizel bravo , ben bravo derdim açıkçası
bravo akar,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 14 Kasım 2013; 0:42:21 > -
Hocam yanlış anlama. Biri fiat biri honda neyi düşünüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: m4ssetza
Hocam yanlış anlama. Biri fiat biri honda neyi düşünüyorsun?
biri dizel biri benzin hemde 1.8.
eğer yakıt sorun değil diyorsanız honda tabiki ama araba alıpta çok yakıyo diye kapının önünde bekletmek istemiyorsanız bravo. 120 bg sanırım 300 küsür torku var o motora hayranım ben uçurur onu 300 tork -
ayrıca bence honda otomatik yakıtı çok olacak
1.8 vergisi çok olacak. ayrıca satarken zorlanacaksın.
torku bravo kadar var mı bilmiyorum ama bravonun iyi kaçtıgını biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 14 Kasım 2013; 0:52:20 > -
Civic he içi punto kadar dar ve yakıt?
Bravo az daha geniş dizel ve performanslı. Dizel arabayı hem daha çabuk satarsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şöylede bir bilgi vereyım baktıgınız kasanın 1.8 civic i 1.6 dan daha az yakıyor. Daha güzel ve oturaklı iç kısmını kıyaslamıyorum bile. Açık ara ile civic önde ben olsam civic seçer çok cebime dokunuyorsada tüp takarım 10 numara keyifle binerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 14 Kasım 2013; 0:58:11 > -
Bravo bence -
bravo -
çok ayrı araçlar seçmişsin be hocam biri fiat biri honda biri dizel diğeri benzin..
iyi karar ver lpg ile honda yakıt olarak bi nebze düşsede dizel kadar asla tasarruflu olamaz vergide cabası.. ancak bravo da hiç tutulan sevilen bi araç değil.. neden illa bu ikisi arasına sıkıştınız ki.. -
3 ay dizel otomatik bravo kullandım otobanda 100 den sonra içeri ses almaya başlıyor müziğin sesini duymakta zorlanıyorm o derece ayrıca 40a aldıgım bravoyu 32 milyardan yukarısını vermediler. 2011 modeldi ayrıca ama ikisi arasında yine bravoyu seçerim. -
Hp yakın ama bravonun torku 1,5 katı.Zor karar,ikisinide test etmek lâzım
Bravo ama emotion olsun.
bravo... -
1.8 civic
Bravo alır akarım
ikinci el bravodan kimse zarar etmez, sıfır alırsan zarar edersin o başka -
Gönlüm civic aklım bravo diyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X