Şimdi Ara

SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDENİZ (İÇERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomatik vites olmak kaydıyla ile hangisini alırdınız

VW BORA 2001

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-35-bhy-12-104917352/detay

1.6 16V 105 HP (SR MOTOR İLE KARIŞTIRMAYIN ) OTOMATİK DİGİTAL KLİMALI (SUNROOF BAZILARINDA) VS VS

VOLVO S40 2001

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-acil-satilik-fiyat-dustu-temiz-volvo-114264952/detay

SUNROOF ISITMALI KOLTUK VS VS

(ARAÇLAR TEMSİLİDİR) fikrinizi almak istedim yaza doğru alacağım zaman fikirlerinize ihtiyacım olacaktır tşk ederm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 2 Mart 2013; 21:23:33 >

• Ben olsam borayı tercih ederdim bu model s 40ın parçalarını bulmakta zorlanabilirsin volvolar ikinci elde pek tutulmuyor elden çıkarmak zor olur tahminimce ve Vw kadar para etmez üstelik boranın motor şanzıman volvoya göre daha sağlam lpg ile uyumlu
  • Biraz daha güncel B sınıfı.
  • o iki ilan arasından Bora yı seçerdim.
  • fiyat olarak 18 19 u geçmedkten sonra OTOMATİK her türlü araç önerisine açığım arkadaşlar b segmenti c segmenti ne olursa :)
  • ikiside iyi
    kalbim bora
    beynim volvo diyor
    tabi volvo temiz ise...
    hayırlısı olsun.
  • kalp neden bora akıl neden volvo ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

ikiside iyi
    kalbim bora
    beynim volvo diyor
    tabi volvo temiz ise...
    hayırlısı olsun.

benim tam tersi
    kalp volvo
    beyin bora
    volvo almak isterim özellikle o kasa oldum olası ilgimi çekmiştir. daha keyifli bir araçtır. ancak beynim bora diyor ikinci eli dert değil. parçası daha kolay bulunur v.s. birde volvonun kronik sorunlu şanzımanı değildir umarım bu kasalardaki. araştırmak gerekir.
  • borayı aldıgın fıyata hemen satarsın volvo yu zor satarsın.ama ıkısıde kalıtelı araba tercıh sızın.ben olsam satış durumundan dolayı bora alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra Takibi

borayı aldıgın fıyata hemen satarsın volvo yu zor satarsın.ama ıkısıde kalıtelı araba tercıh sızın.ben olsam satış durumundan dolayı bora alırdım.

Ek olarak volvonun parcalari pahali ve yakit tuketimi yuksek, bir arkadasim cok memnun olmasina ragmen lpgli volvoya binemedi yakit sarfiyati sebebiyle, ikisi arasinda bora, ama otomatik viteste 5 yasini gecmisse saatli bomba, bence yuksek modelli b sinifi, clio getz bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 2 Mart 2013; 22:40:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik 18.19 bin tl bütçe ile bu araçlar alınmaz. bunların yürütmesi de var.

size direk suzuki swift yazıyorum, reçeteniz odur.
  • 20 bin lirayı 15 yaşında külüstürlere bağlayacağıma (bide her ay cebimden para gidecek) o paraya iş kurardım kardeş.olmadı altın,döviz,borsa falan uğraşırdım.
  • Volvo derdim neden dersen daha sağlam gibi geliyor.
  • A3' lere de göz atın ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bora daha mantıklı bir seçim. Volvo kullanım maliyetleri açısından üzer.
  • Madem otomatik arıyorsunuz civiclere de bir bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burglar08 -- 3 Mart 2013; 0:25:05 >
  • pug 37 XR XT ye bak geniş konforlu arabadır, ikinci elide üzmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

A3' lere de göz atın ;)

+1
  • Bora
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.