Şimdi Ara

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım zor durumda bana anlattı durumunu, 5 ay kadar çıktığı bir kızı çok sevmiş ve kıza değer vermiş ve kızla buluşmuşlar gezmişler baya bi güzel anıları olmuş kız buna ilk zamanlar çok iyi davranırken sonradan iyice havalanmış, ve oğlana seni hiç sevmedim diyerek ayrılmış oğlandan, bunlar ikiside aynı yemek şirketinde çalışıyorlar aynı işyerinde haftada en az 4 gün karşılaşıyorlarmış, oğlan kızı çok seviyor ama unutmaya çalışıyor, unutma sürecinde kesinlikle kızı rahatsız etmiyor yazmıyor onu görmemezlikten geliyor ama kızla karşılaştıklarında kız çocuk gibi kaçmaya çalışıyormuş, görmemezlikten gelmeye çalışıyormuş umursamıyorum umrumda değil havası yaratmaya çalışıyormuş, aynı koridorda yürürken kızla karşılaşınca kız odadan çıkarken onu görünce geri hemen odasına giriyormuş arkadaşımında bu durum zoruna gitmiş, unutma arefesinde kızın bu çocukça hareketleri zoruna gitmiş, benden yardım istedi bende göğsünü gere gere yürü hiç takma dedim sizler ne dersiniz ne tavsiyelerde bulunursunuz, kız neden böle çocukluklar yapıor ikiside 24 yaşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asik06 -- 24 Mart 2015; 11:43:24 >

• Arkadaşınız kızla konuşmalı . Böyle davranmasına gerek olmadığını anlatsın sonuçta karşısında çocuk zekasında biri var bu nedenle iyi bir açıklamayla kızı ikna edebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İliskinin gelecegi olmadigini anlayinca tekmeyi koymus. Simdi de pismanlik yasiyor birlikte gecirdigi zaman icin.
    Tamamen maddi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 24 Mart 2015; 14:49:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuğu kendine bağladı sonra ben eski sevgilimi unutamadım seni de hiç sevmedim dedi çocuk şimdi onu unutmak istio ama garip hareketlerini görünce zoruna gidio işte, geçen gün yanına gittim çocuğun tesadüf kızda geçiomuş ordan kız bunu gördü hemen odasına girdi garip hareketlerle ... çocuk gibi..sonra çıkarken karşılaşmışlar yine kız hızlı gidiomuş umrunda değil havası yaratmaya çalışıomuş resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.