Şimdi Ara

Siz olsaydınız hangisini alırdınız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• beycan_18 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben olsam Asusu alırdım. İçlerinde en iyisi o. Ama Asus almazsan Toshibayı öneririm. Acer ve Hp ye bakmamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam ben olsam Asusu alırdım. İçlerinde en iyisi o. Ama Asus almazsan Toshibayı öneririm. Acer ve Hp ye bakmamanı tavsiye ederim.

Eyvallah hocam aslında bende seninle aynı düşünüyorum ama asus' işlemci beni düşündürüyor sen ne diyorsun işlemcisi hakkında
    Hocam zaten sen bunların hiçbirisinde işlemciyi kastıracak şeyler yapamazsın.Diğerlerinde de Celeron var, bari APU al da güçsüz de olsa bi ekran kartın olsun. Asus olması da bi avantaj. Şunu da söyleyeyim, Asus veya diğer laptoplarla anca internete girersin,film izlersin, müzik dinlersin. Daha fazlasını yapamaz bunlar. Eğer bu dediklerimi yapacaksan sadece attığın bütün bilgisayarlar o işi yapar. Ama içlerinden en iyisi Asus olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam zaten sen bunların hiçbirisinde işlemciyi kastıracak şeyler yapamazsın.Diğerlerinde de Celeron var, bari APU al da güçsüz de olsa bi ekran kartın olsun. Asus olması da bi avantaj. Şunu da söyleyeyim, Asus veya diğer laptoplarla anca internete girersin,film izlersin, müzik dinlersin. Daha fazlasını yapamaz bunlar. Eğer bu dediklerimi yapacaksan sadece attığın bütün bilgisayarlar o işi yapar. Ama içlerinden en iyisi Asus olanı.

Hocam cevap için teşekkürler...
    Bir şey değil hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/asus-x551ca-sx012d-notebook-pmu324171

bunu alyrdym

+1
  • http://www.indirimli365.com/acer-e1-522-45002g50mnkk-a4-5000-2gb-500gb-hd-8330-fdos-15.6.html

İncelemenizi isterim?
    50 tl indirim çekide var..
    detay için p.m atınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.