Şimdi Ara

Siz olsaydınız ne yapardınız? 0 km. Opel Insignia mı, ikinci el BMW 5.20D mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sağında solundaki ufak tefek otopark çizikleri ve çarpmaları olan 62.000 km.deki 2011 model Renault Latitude aracımı ( biraz da, daha sonrasında satarken sıkıntı yaşayacağım düşüncesi ile boyatamadığım ve düzelttiremediğim için ) bir süre önce değiştirmeye karar verdim. Niyetim 90 - 100.000 TL. arası 2009 - 2010 model bir BMW 5.20D almaktı. Ancak son dakikada Opel Insignia'nın 1.6D otomatik Cosmo modeli dikkatimi çekti ve tam son kararımı verdim zannederken şimdi kafam karıştı. İki farklı sınıf araç, iki farklı konsept. Birinde ikinci el aracın riskleri, ancak BMW'nin prestiji, komforu ve sürüş zevki, diğerinde 0 km. bir aracın sorunsuzluğu ve garantisi, ancak BMW karşısında Opel ve bir alt sınıf araç. Bir yanda ikinci elde değerini bulmuş ve bu nedenle bir süre sonra satarken çok zarar etmeyeceğim bir BMW, diğer yanda 0 alındığı için 1 sene sonra bile satılsa en az %20 belki daha fazla değer kaybı yaşayacağım bir araç. Kafam karmakarışık. Bugüne kadar ihtiyaç duyduğum hemen her konu ve yaptığım her araştırmada birinci başvuru kaynağım olan bu forumdaki kullanıcıların fikirleri ve yol göstericiliği emin olun benim için çok değerli, değerli fikir - görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Siz olsaydınız ne yapardınız: " 95.000 TL'ye 130 - 140.000 km.de temiz kullanılmış BMW 5.20D Comfort mu, 107.000 TL'ye 0 km. Opel Insignia Cosmo + stil paket mi? "
    Değerli görüşleriniz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• BMW....
  • ikisinide kullanmadım ama 5,20 temizse seni üzecek bi araba değildir herhalde eğer memmun kalmazsan biraz zararıda göze alıp satarsın alırsın insignia yı . kalbim 5.20 ama mantığım insignia. bu arada biraz nakitim olsa astrayı mazda 3 le değiştirmek veya süper b almak gibi bir düşüncem var :)
  • İkinci el risklidir. O fiyata sıfır, garantili arabayı al, huzurla bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gönül isterki BMW ama şu an ki şartlarda opel ..
  • hocam e 60 lar yanlama aracı. o kmlere kadar neler yaşadı kim bilir. bence sıfır insignia al. Başka araç sorarsan talisman ay sonu lansmanı yapılcak ona da bir bak derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.