Şimdi Ara

Siz olsaydınız ne yapardınız? 0 km. Opel Insignia mı, ikinci el BMW 5.20D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sağında solundaki ufak tefek otopark çizikleri ve çarpmaları olan 62.000 km.deki 2011 model Renault Latitude aracımı ( biraz da, daha sonrasında satarken sıkıntı yaşayacağım düşüncesi ile boyatamadığım ve düzelttiremediğim için ) bir süre önce değiştirmeye karar verdim. Niyetim 90 - 100.000 TL. arası 2009 - 2010 model bir BMW 5.20D almaktı. Ancak son dakikada Opel Insignia'nın 1.6D otomatik Cosmo modeli dikkatimi çekti ve tam son kararımı verdim zannederken şimdi kafam karıştı. İki farklı sınıf araç, iki farklı konsept. Birinde ikinci el aracın riskleri, ancak BMW'nin prestiji, komforu ve sürüş zevki, diğerinde 0 km. bir aracın sorunsuzluğu ve garantisi, ancak BMW karşısında Opel ve bir alt sınıf araç. Bir yanda ikinci elde değerini bulmuş ve bu nedenle bir süre sonra satarken çok zarar etmeyeceğim bir BMW, diğer yanda 0 alındığı için 1 sene sonra bile satılsa en az %20 belki daha fazla değer kaybı yaşayacağım bir araç. Kafam karmakarışık. Bugüne kadar ihtiyaç duyduğum hemen her konu ve yaptığım her araştırmada birinci başvuru kaynağım olan bu forumdaki kullanıcıların fikirleri ve yol göstericiliği emin olun benim için çok değerli, değerli fikir - görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Siz olsaydınız ne yapardınız: " 95.000 TL'ye 130 - 140.000 km.de temiz kullanılmış BMW 5.20D Comfort mu, 107.000 TL'ye 0 km. Opel Insignia Cosmo + stil paket mi? "
    Değerli görüşleriniz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• İyi geceler.Ben sizin yerinizde olsam düzgün bir 5 serisi bakar ve alırdım.İnsignianın sıfır olması ve kasa değişimi yaklaştığını da göz önünde bulundurun.Ama uzun süre binerim derseniz birşey diyemem.Sonuçta dizel otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor seçim ancak 2. el kaliteli bir araç alacağıma sıfır km daha kalitesiz bir model alma zihniyetinde biriyim.

2002 den bu yana Fiat, Renault, Ford, Toyota, Opel ve Vw modelleri alıp sattım, bunların dışında başka markalardan ticari araçlar da aldım ama hep sıfır km. Bu esnada yakın arkadaşım da bunların yerine hep 5-6 yaşında Mercedes - Bmw alıp bana takılırdı :)

Yıllar sonra birgün muhabbet ederken Bmw den keyif açısından çok memnun kaldığını ama yıllar içinde 2. - 3. el araçlarına neredeyse sıfır km minik sınıf araç bedeki kadar kadar servis - yedek parça - arıza masrafı ödediğini söyledi.

Velhasıl sıfır km 3 serisi almaktan vazgeçip yakın kaliteyi çok daha ucuza verdiğinden sıfır Insignia alan biri olarak, 5 serisi Insignia nın bir üst sınıfında yeralan premium ve çok kaliteli bir model olsa da "daha iyi olsa da sıfır Insignia varken 2. el ağır ve güçlü çok km yapmış bir dizel almazdım" diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 20 Kasım 2015; 15:09:21 >

• esmerce kullanıcısına yanıt
    ben sana dedim A4 aldiye ama dinletemedim,şaka bir yana her zaman 0 araçtan yanayım çünkü ne olacaksa nasıl olacaksa ilk sizin elinizden olur yani her şeyiyle sizin olur
  • uk79 kullanıcısına yanıt
    Dedin dedin evet, daha dün gibi hatırlıyorum

Güncel kasayı çok beğenememiştim ama belki yakında gelecek olan kasayı ısrar edersen farklı olabilir
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    yook artık vw grup dan bir araç önermem sana ama belki bmw 418 olabilir :)
  • Merhaba,

İhtiyaçlarınızı belirleyip seçiminizi yapın diyeceğim ama o yaşta ve o kadar yol yapmış araca bir türlü dilim varmıyor. 1-2 yaşını aşmamış, garantiden çıkmamış, sadece "kontak çalıştırdığı" için değerini kaybetmiş bir araç olmadıktan sonra ben hep sıfır diyorum.
  • Entte E kullanıcısına yanıt
    hangi marka olursa olsun 0km makbüldür

ayrıca bmw motor arızası verirse aman diyim bir sıfır araç parası bayıltır
  • İnsignia çok zevkli bir araç bence kesinlikle insignia alın anca flexride ekletmeyi unutmayın.Kendimde 1.6t 180cosmo var sahane makine 100bine cosmo alirsiniz iyi bir pazarlık ile. Kesinlikle pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.