Şimdi Ara

Siz Saçlarınıza Neler Yapıyorsunuz, Neler Önerirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Şimdiye Kadar Saçıma Nerden Bakarsanız Hiç Denebilecek Kadar Az Jole Kullandım Ben Saçımı Çok Seven Bir İnsanım Ve Saçıma Gereğince İyi Bakmaya Çalışıyorum Ve Birde Sizin Önerilerinizi Almak İstiyorum Bir Sorularım Var

-Saç Sperinin Zararını Gördünüzmü ,Gördüyseniz Ne Gibi Zararlarını Gördünüz

-Saç Köpükleri Sizce Saça Zarar Veriyormu

-Sizce Saç Kremleri Gerçekten İşe Yarıyormu

En İyi Saç Köpüğü,Spreyi Hangisi

• - saça kesinlikle jole,wax tarzı bişer süreme saçı matlaştırıyor
    - illa sürücem diyosan sprey ideal marka olarak taft ın 2 numaralı spreyi çok güzel
    - sprey sürdüğün günün akşamı mutlaka saçı yıka yoksa saç 1 hafta yapış yapış kalır
    - son olarak köpürten şampuandan uzak dur köpüren şampuanlarda kimyasal oranı çok yüksek , önerim biomen şampuanlar.

hadi kolay gelsin .
  • Hep 2 numara.
  • Konusu açılmışken bir soru soracam
    Banyo yaptıktan sonra saçlarım cok kabarıyor hele kuruyunca daha cok kabarıyor ve elektrikleniyor elidorum kabarmaya karşı etkili kremini kullanıyorum ama pek etkili degil tavsiyeleriniz nelerdir jöle wax falan sürmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce Saç Spereyimi Yoksa Şekil Veren Köpüklermi ,Çünkü Ben Öyle Saçlarımı Çok Yaşan İnsan Değilim Yazın Saçlarımı Uzattım Artık Saç Modelimden Bıktım Biraz Değişmek İstiyorum Birde Önere Bileceğiniz Böyle Hem Kolay Hemde Trendy Saç Modelleri Önerirseniz Memnun Olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_scuf

- saça kesinlikle jole,wax tarzı bişer süreme saçı matlaştırıyor
    - illa sürücem diyosan sprey ideal marka olarak taft ın 2 numaralı spreyi çok güzel
    - sprey sürdüğün günün akşamı mutlaka saçı yıka yoksa saç 1 hafta yapış yapış kalır
    - son olarak köpürten şampuandan uzak dur köpüren şampuanlarda kimyasal oranı çok yüksek , önerim biomen şampuanlar.

hadi kolay gelsin .

Birde Biomen Biraz Sanki Şu Saç Çıkması İçin Kullandıkları Şampuanlara Benziyo İsmi Ve Sen Kullanıyorsan Gerçekten Saç İçin İşe Yarıyormu ,Ben Şuan Elidor Doğal Sentezi Kullanıyorum gerçekten çok güzel bir şampuan ve saçı çok hafifletiyor
  • 10 kilo ondüla jole aldım bikaç yıl önce, hala kullanıyorum kafadan bi kilosu bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

10 kilo ondüla jole aldım bikaç yıl önce, hala kullanıyorum kafadan bi kilosu bitti.

Buna Sadece Tek Diyeceğim Şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.