5 ghz icin dediklerinizi yaptim,ama 5ghz kopma devam ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (310. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Merhabalar,
Cihazınızı teknik servisimize göndermenizi rica ederiz.
0850 724 44 88 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden “Ürünümü teknik servise göndermek istiyorum” talebi oluşturarak ücretsiz olarak gönderim sağlamak için iade onay kodu alabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Altyapı türünüzü (ADSL-VDSL) paylaşmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
VDSL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
@TP-Link Türkiye
Merhaba tek kattan oluşan 90 metre kare dairede netmaster docsis 3.0 modem WiFi sinyali çok kötü kalıyor. Odalara sinyal gitmiyor.
1) Deco serisi ürünlerden bir tane alsam işimi görür mü?
Modem evin tam ortasında. Deco e4 m4 ve m5 arasında araştırma yapıyorum.
2) Bu serilerini eskiden yeniye çıkış tarihleri nedir? İnternetten bu bilgiyi bulamadım.
3) 3'lü bir set alsam 2 sini farklı bir dairede kullanma şansım olur mu?
2 Blok ileride ailemin evinde de benzer sıkıntı var.
4) Deco uydularından bir tanesini doğrudan modeme kablo ile bağlamak zorunlu mu? Sinyal kaybı olan odaya konumlandırsam modem den gelen WiFi yayını alıp dağıtır mı?
Bu arada her odada sadece bir adet priz olması sebebi ile tüm prizler de çoklayıcı kullanıyorum, çoklayıcı prizlerim de akım korumalı. WPA 4220 Kit almıştım. Bu kit ile sürekli kopma yaşadığım için kullanamadım. Mesh Deco ürünler ile nasıl performans alırım emin de olamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 1 Kasım 2020; 22:2:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merhabalar,
Aynı elektrik hattı üzerinde tek faz olması durumunda kullanım sağlayabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Archer C5v model home gateway ürünü Türk Telekom alt yapısını kullanan fiber kullanıcılarına özel olarak verilmektedir. Satış sonrası hizmetler tarafı anlaşma ve sözleşme gereği Türk TELEKOM Servisine aittir. TP-Link üretici firma olarak modeme müdahale yetkimiz bulunmamaktadır. Türk Telekom fiber modemleri Türk Telekom’un ACS sunucuları tarafından yönetilmektedir. Konuyla ilgili 444 1 444 numarasından ilgili birim ile irtibata geçerek konuyla ilgili destek alabilirsiniz."
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Sorularınıza istinaden ;
1) Deco serisi ürünlerden bir tane alsam işimi görür mü?
Modem evin tam ortasında. Deco e4 m4 ve m5 arasında araştırma yapıyorum.
Cevap: Deco ürün ailemizden herhangi bir 2'li paket kullanımı sağlayabilirsiniz. 90m2 alan için normal bir ev ortamında yeterli olacaktır.
2) Bu serilerini eskiden yeniye çıkış tarihleri nedir? İnternetten bu bilgiyi bulamadım.
Cevap: Fiyat performans olarak , Deco E3, E4, M4, M5... olarak devam etmektedir.
3) 3'lü bir set alsam 2 sini farklı bir dairede kullanma şansım olur mu?
2 Blok ileride ailemin evinde de benzer sıkıntı var.
Cevap: Deco M3W cihazımız hariç diğerlerini farklı bir lokasyonda tek başına veya farklı bir Deco ağına dahil ederek kullanabilirsiniz.
4) Deco uydularından bir tanesini doğrudan modeme kablo ile bağlamak zorunlu mu? Sinyal kaybı olan odaya konumlandırsam modem den gelen WiFi yayını alıp dağıtır mı?
Cevap: Ana Deco her zaman ethernet kablosu ile ana modeme bağlı olmak zorunda. Diğer yardımcı Deco ürünlerimiz , ana Deco üzerinden kablosuz alıp kablosuz dağıtım sağlayabilmekte.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
vr300 modemim 5ghzlik wife ağı kapatmama rağmen belirli bir süre sonra kendiliğinden açılıyor.Ne yapmam gerek?
-
Ofise VDSL bağlatacağım diye VR900 modem aldım. Ancak sonra Turknet'in bana istediğim hizmeti veremeyeceğini öğrenip Türksat'a üye oldum. VR900'ü router olarak kurdum.
Ofis küçük olmakla birlikte, wifi ile ilgili sıkıntılı bir ofis. Sorun VR900'de değil. Evimdeki performansından çok memnun olduğum Asus router ile de aynı sonuçları alıyorum. Şöyle ki:
Wi-Fi her yerde çekiyor. Onda bir sorun yok. En az çeken yerde dahi internette gezmeye de yeter. Ancak bir duvar aştığında sinyal gücü yarı yarıya düşüyor. Bu cep telefonu gibi wi-fi alıcısı nispeten kuvvetli ürünlerde hiç problem değil. Ancak ben bir elektronik üreticisiyim ve ESP8266 devreleri ile çok iş yapıyorum. Bu arkadaşların çekim gücü son derece düşük. Bu ürünlerde çeşitli yerlerde ofiste problem yaşıyorum. Routera bağlanamadıkları oluyor. VR900'ün antenlerinin değiştirilebilir olduğunu fark ettim. 15db 2.4/5ghz anten buldum. Üç tane alsam, tüm antenleri 15db anten ile değiştirsem işe yarar mı? Yoksa anten db'sini bu kadar yükseltmenin başka sorunları olur mu? "En ideal performans şöyle alınır" diyebileceğiniz bir şey var mı?
Mümkünse repeater kullanmak istemiyorum. Yoksa pratik çözüm repeater almak tabii ki. Ancak, ofisin yapısı gereği, repeaterın mükemmel çalışması için, aleti koridora koymam gerekecek. Bu da koridora 220V hattı çekip bir priz atmamı gerektirecek. İstemiyorum mümkünse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 2 Kasım 2020; 23:40:0 >
-
Merhabalar,
Cihazınzın yazılım güncelleştirmelerini çağrı merkezimiz 0850 724 44 88 numarasından kontrol ettiriniz. Sorun devamı halinde cihazınızı teknik serviste incelemeye almamız gerekebilir.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
-
Merhaba, tp link wa7210n access pointim var ancak sürekli kopma sorunu yaşıyoruz.
Herşeyi denedim ama çözemiyoruz. Bilgisayarlarda kopma yapıyor. iPhone'lara zaman zaman internet vermiyor. En son güncel firmware ile update ettim. Ancak değişen birşey olmadı ek olarak akıllı tv bağlandığında istisnasız filmin 10. 15. dakikasında atma problemi başladı. TV'yi kapatıp açınca tekrar bağlanıyor sorunsuz.
Ana Modem TP Link W8961 DHCP açık ip dağıtıyor.
Access point TP Link WA7210n DHCP kapalı,
Bağalanan tüm cihazlarda ip otomatik.
Lütfen yardımcı olun, internette araştırıdığımda access pointin kronik problemli olduğu yazılmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye
Merhabalar,
RTTE yönetmenliğine göre ev tipi cihazların çıkış gücü insan sağlığı ve diğer canlıların sağlığı açısından zararlı değerlerin altında olmalıdır . Bu yüzden 20dbm anten kazancıyla 20dbm 100mW’ı aşamaz. Bu değerler üzerinde bir anten kullanmanız durumunda alacağınız maximum sinyal değerleri 100mW üzerine çıkmayacaktır. Modeminizin WPS özelliğini kapatıp, kablosuz kanal ayarını 1,6 veya 11 olarak sabitlemenizi önermekteyiz.
Saygılarımızla,
TP-Link TürkiyeBilgi için çok teşekkür ederim. Deneyeceğim. Sonra geri dönüş yaparım.
Ek olarak yüksek kazançlı anten kullanmanın temel esprisi, güç artmayacak dahi olsa, kutuplardan daha basık, ekvatordan daha şişkince yayın yapmak değil midir? Teorik olarak, tek katlı bir evde işe yarar gibi geliyor bana.
Önce dediklerinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar,
TL-WA7210N model numaralı dış mekan ürünümüz noktadan noktaya sinyal aktarımı için kullanılmaktadır. Dış mekan ürünlerinin performansı ev ortamında stabil olamayacağından ev ortamı gibi yerlerde kullanımı önerilmemektedir. Cihazın bölge seçeneğini Test Mode olarak ayarlayıp kanal seçeneğini 1,6 veya 11 olarak sabitleyerek kullanmayı deneyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
WPS'yi kapayıp wi-fi kanallarını manuel belirledim. Gerçekten fark etti. Zaten iyi çekiyordu da, şimdi mükemmel çekiyor. Ofisin salonunun köşesi, asla kullanılmayacak bir yer; ama routera en uzak nokta ve arada iki duvar var. 5GHZ'de %55 civarı çekiyor ki o da gayet yeterli. 2.4ghz biraz daha iyi çekiyor. Normal. Dalga boyu düştükçe duvar gibi engel aşma becerisi artıyor.
Benim sıkıntım çekim gücü düşük ESP8266 gibi wi-fi entegreleri idi. Şimdi ofisin heryerinde bu gücü düşük arkadaşlar da sıkıntısız çalışıyor.
Kurulumdan da resim paylaşayım. Amatör bir düzeneği yarı-profesyonel gibi göstermekte üstüme yok:
Kutunun içinde kablo modem, router niyetine vr900, telefon baz istasyonu var. Böylece kablonet modemi üstünden aldığım telefon hattı için ofise kablo çekmeyeceğim. Aynı baz istasyonundan ve aynı telefondan birkaç tane daha var. Hepsini bu baz istasyonuna bağlayacağım. Diğer bazları şarj noktası gibi kullanacağım.
Bu da biraz komik oldu ama, eldeki malzeme buydu. Switch ve fazla kabloları derleyip toparlamak için:
Bu Switch de Lazer CNC'nin durduğu odada duruyor. Router'dan gelen tek etherneti bu odaya 1 adet, yan duvarı olan salona da iki adet, toplam üç adet yolluyor. Bu delikler Cat5'lerden kalma. Yeni delik açmadım. Biraz amelemasyon gözükse de, böyle gözükmüyor tabi. Odanın genel görünümü:
Gözükmüyor bile.
-
superonline 50 mbps fiber müşterisiyim. evin diğer odalarına wifi erişemediği için archer c50 aldım. yaklaşık 1 aydır archer c50nin 3 metre mesafesinden aldığım hız 2 mbps. tplink web sayfası canlı destekten sorunu çözemedim. wifi router modunda çalışıyor cihaz. yardım istiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X