Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her iki ürünümüzü de kullanabilir, ayrıca linkteki ürünlere göz atabilirsiniz. Linkteki ürünlerimiz kablosuz veri transferi olarak daha yüksek hızlara sahiptirler.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• harbi24 H kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz,

Pandemi dönemince Yaşadığımız bu zorlu süreçte ve hafta sonu verilen kısıtlamadan dolayı satış sonrası hizmet kanallarımız olan teknik destek hattımız, web sitesinde bulunan canlı destek hizmetimiz ile siz değerli kullanıcılarımıza destek vermeye devam etmekteyiz. Evden online eğitim, uzaktan online çalışma ve internet kullanımının yoğunlaşması gibi nedenlerin etkisiyle beklentilerimizin üzerinde çağrı yoğunluğu yaşanmaktadır. Yaşanılan durumdan dolayı üzüntülerimizi sizlerle paylaşıyoruz.
    Ürün ile ilgili yaşamış olduğunuz teknik problem ile ilgili olarak support.tr@tp-link.com mail adresimize ürünün model numarasını, seri numarasını ve yaşamış olduğunuz problemi iletirseniz sizlere yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,

TP-LINK Türkiye
  • bilecik_11 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Cihaz arayüzünden görseldeki ayarları uygulayıp tekrardan kontrol sağlamanızı rica ederiz.

Sorun devamı halinde support.tr@tp-link.com üzerinden teknik birimimiz ile iletişime geçiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • Merhabalar, ben superonline modemini kullanıyordum bugün sizin daha önce başkası için aldığımız modeminizi taktım gerçekten çok başarılı bir ürün, TD W8961N. Ancak biz superonlinedan hizmeti internet ve telefon olarak alıyoruz, bildiğim kadarıyla bugün kablo yenilemesinde splittera bir müdahale olmadı, telefon çalışmıyor, sonrasında kendim splitter ile denedim yine çalışmıyor, benim asıl sorum ise modemde telefon portu yok yani lanlardan birilerine takıyorum, doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum ne önerirsiniz?

• AEXI3160 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Örnek kablo yapılandırması görselde mevcuttur. Bu şekilde herhangi bir sorun yaşamamanız gerekmektedir. Sorun devamı halinde altyapınızla ilgili hizmet aldığınız tarafa durumu bildirmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • Merhaba, bu ipv6 için nasıl bir yapılandırma gerekir? Şöyle ekran sslerini de bıraktım. Bu ilk görüntüden, internet ve management yazan yerlere giriliyor.

• Bikaç gün önce iki adet cihaz aldım; wr840n ve wa801n.. Bu iki cihazıda repeater olarak kullanamadım. Tarif edildiği şekilde kurdum, konumlandırdığım yerde de %50 üzeri sinyal gücü olmasına rağmen hız 1 mbit dahi olmadı. Bilmiyorum benmi bişeyleri yanlış yaptım yada ip ayarlarından farklı parametrelermi girmek gerekiyordu bilemiyorum artık ama usandırdı gerçekten. Denemediğim şey kalmadı. Dhpc ve statik ip ne varsa herşeyi denedim. Bu ikisini iade edip bu ürünü almayı düşünüyorum. Tenkik destek hattını aradığımda da hangi numarayı tuşlarsam tuşlayım bu konu hakkındı yardımcı olamıyoruz deniliyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz sayın tp link yetkilisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki belirttiğim cihazlardan bi sonuç alamazsam linkteki cihazı almayı düşünüyorum. Alıpta repeater modunda kullanıp memnun kalan varmı ? Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

amazon
    TP-Link TL-WR841HP, 300 Mbps N Kablosuz 4 Portlu 2x9dBi Antenli Kablosuz Yüksek Güçlü Router /Access Point / Menzil Genişletici
    https://www.amazon.com.tr/Tp-Link-Tl-Wr841Hp-300Mbps-Kablosuz-Router/dp/B00XIQMR7M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @TP-Link Türkiye Merhaba ben TP-Link Deco P9 AV1000 & AC1200 Mbps Mesh Tüm Ev 3'lü olarak satın almak istiyorum. Fakat çok uzun süredir stoklarda bulunmuyor. TP-Linkin sitesine girdiğimde ise Çok Yakında yazıyor. Uzun zamandır böyle. TP Link satışa mail attım ama 2 ay olmasına rağmen tenezzül edip cevap vermediler. Ben bu ürünü nerden bulabilirim yada Türkiyede ne zaman satışa çıkar bilgisi olan var ise beni de bilgilendirirse sevinirim

• tp link archer vr600 kişiye göre nasıl hız sınırlandırma yapa bilirim?

önce ki modemim de yapa biliyordum bunda denedim ama olmadı

Qos ayarından olması lazım diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Qos ayarından olması lazım diye biliyorum.

ordan hızı belirliyorum ama beni de etkiliyor. seçtiğim hız 35mbps alıyorum 2mbps yaptığımda beni etkiliyor. bende 2 mbps download alıyorum asus modem de böyle olmuyordu?

• Tplink te650 modelli ranger extender cihazimi modemle aynı isimde kullandığımda cihazda ara ara ünlem işaretleri çıkmakta ama modemle farklı isim verdiğimde sıkıntı olmadan baglaniyorum modemle aynı isimi nasıl kullanabilirim sanırım arayüzdeki ip cakismalari oluyor ve genelde oda degistirdigimde olmakta re650 nin yanindan modemin yanina gittigimde full cekmesine rağmen ünlem işareti çıkıyor ınternete giremiyorum
  • can62can C kullanıcısına yanıt

Ayarlar > Ağ > DHCP Sunucusu Ayarları > DHCP Sunucusu KAPALI olsun.

• codename_lord C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Konuyla ilgili Özel Mesaj üzerinden belirttiğimiz ayarları uygulamanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Cihazınızın model ve versiyon numarasını tarafımıza paylaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
    Merhabalar,

IP havuuzunuzu 192.168.1.151'den 192.168.1.250'ye değiştirin. Adres Rezervasyonumu yerine IP ve MAC Binding üzerinden cihazlarınızı bağlayın.
    4. Qos kurallarınızı ve portları görsellerdeki şekilde ekleyiniz.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• can62can C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ana modem tarafında menzil genişleticinize IP rezervasyonu yapınız ve RE650 cihazınıza statik bir IP vererek kurulum işlemi sağlayınız. Ana modeminizin kablosuz kanal ayarını 2.4GHz için 1,6 veya 11 ; 5GHz için 36,40 veya 44 olarak sabitleyiniz.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASINAyrıca cihazınızın yazılım ve donanım sürümünü paylaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Pandemi dönemindeki yoğunluktan dolayı mail sunucularına erişimde sorun yaşanabilmekte. Teknik birim olarak satış ve stok bilgilerine sahip değiliz. Tekrardan satış ekibimize güncel bir mail atmanızı öneririz. Gecikmelerden dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Firmware Sürümü 1.0.7 build 20190521 Rel.52591(6985) donanim Sürümü RR650 v1.0  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.